10 Keuken,... 15 januari 2014

Biscuitcake

Met verjaardagen en andere feesten vind ik het altijd leuk om een taart te maken. Daarvoor is een luchtige biscuitcake heel handig. Dit is, zoals de...

meer lezen
13 Keuken,... 14 januari 2014

Chocololly’s maken

Een paar weken geleden wilde ik voor een hele goede vriendin nog een klein cadeautje maken. Ik had haar al op haar verjaardag een Belle gegeven en...

meer lezen
7 Keuken,... 11 januari 2014

Rozijnentulband

Ik vind tulbanden er leuk uitzien. De tulbandvorm is mooi en de tulband zelf blijft ook goed in model. Rozijnen zijn altijd erg lekker in combinatie...

meer lezen
1 Keuken,... 8 januari 2014

Salade Chevre Chaud

Op vakantie in Frankrijk vind ik het heerlijk om te lunchen met een salade Chevre Chaud. Een salade met warme geitenkaas. Deze keer niet gemaakt door...

meer lezen
7 Keuken,... 5 januari 2014

Bakbasics: eieren scheiden

Soms heb je in een recept niet een heel ei nodig, maar slechts een gedeelte. Bijvoorbeeld bij meringueschuimpjes. Daarvoor heb je alleen eiwit nodig....

meer lezen
4 Keuken,... 22 juni 2013

Joëlle bakt: bloemencakepops

Met cakepops kun je ontzettend veel verschillende dingen maken. Deze blog ga ik je laten zien hoe je leuke bloemencakepops kunt maken. Maak de...

meer lezen
15 Keuken,... 25 mei 2013

Joelle bakt - Brownies met dulce de leche

Brownies… Ik ben er dol op! Vroeger maakte ik ze met zo’n mix uit de supermarkt waar je alleen water bij hoeft te doen. Sinds ik het recept...

meer lezen
8 Keuken,... 30 januari 2013

Help! Hoe kook ik sperziebonen?

Groente, het is maar lastig om te weten hoe lang je ze eigenlijk moet koken of hoeveel je er van nodig hebt. Dit is echt een moeder-ding om te weten,...

meer lezen
1 10 11