12 Keuken,... 21 juni 2015

Bakbasics: blind bakken

Een van de technieken die ik veel gebruik is blind bakken. Hierbij bak je een taartkorst met een tijdelijke vulling. Later vervang je die nepvulling...

meer lezen
11 Keuken,... 20 juni 2015

Super Simpele Meringues

Dit is het eerste recept waar ik mee begon en wat ik vaak maakte. Helaas raakte ik ze uit het oog en heb ik ze jaren niet meer gemaakt, terwijl ze zo...

meer lezen
22 Keuken,... 7 juni 2015

Vanille-karamelruitjes

Ik denk dat dit, na het maken van een simpele cake, het eerste recept was dat ik helemaal zelf maakte.  Het is een van mijn eerste herinneringen aan...

meer lezen
4 Bakken,... 30 mei 2015

Cappuccinocake

Ik vind cappuccino echt super lekker. Vooral die van de buren, haha. Als ik aan het oppassen ben op mijn buurmeisje neem ik altijd hun cappuccino. Zo...

meer lezen
2 Keuken,... 27 mei 2015

5 tips voor lekker eten in de zomer

Stamppot boerenkool of erwtensoep met worst, brrrr! In de zomer moet ik daar echt niet aan denken. Ijsjes zijn met het warme weer juist wel een groot...

meer lezen
6 Keuken,... 13 mei 2015

Een kwestie van smaak

Zoute chipjes, zoete limonade en zure matten. Er zijn zoveel verschillende smaken! Kijk in de supermarkt maar eens om je heen. Honderden verschillende...

meer lezen
8 Bakken,... 10 mei 2015

Bakbasics: 9 onmisbare items in de keuken

Wat heb je eigenlijk nodig als je gaat bakken? Ik ben in mijn keukenkastjes gedoken en heb een lijstje gemaakt van dingen die ik per direct zou...

meer lezen
9 Keuken,... 9 mei 2015

Heerlijke aardbeien kwarktaart

Als vroeger aan mij werd gevraagd of ik kwarktaart wilde hebben, zei ik meteen nee. Kwarktaart was absoluut geen favoriet van mij. Ik vond de smaak...

meer lezen
17 Keuken,... 6 mei 2015

5 redenen waarom ananas hot is

Check hier de vijf grootste redenen waarom ananas hip is! Je kunt je derrière niet keren, of je ziet een ananas. Een ana-tas (ananastas), een...

meer lezen
5 Keuken,... 29 april 2015

Bizarre eters

Strooi jij wel eens hagelslag op je brood? Een dikke laag op zo’n lekkere, witte boterham met boter? Misschien smul je hier elke dag wel van, maar zou...

meer lezen
1 2 3 4 11