Kerstkaartenactie – stuur een kerstkaart naar een Belle!

Bij Huis van Belle zijn we dol op post krijgen én sturen. Denk maar aan de leuke postcrossing blogs van Janiek en de blogs over snailmail.Daarom hebben we een leuke actie bedacht: stuur een (kerst)kaartje naar een Belle, en krijg er zelf ook eentje!

Zo werkt het

Vul hieronder in het formulier je gegevens in. Je naam en adres, maar ook je mailadres (zodat je zelf het adres kunt krijgen van de Belle aan wie jij een kaartje gaat sturen) en wat extra info over jezelf. Zodat diegene die jou een kaartje gaat sturen weet dat jij veel van Blond houdt en dus een mooie kaart van Blond kan uitzoeken. Vervolgens maak ik ‘lootjes’ en zorg ik dat iedereen die zich aangemeld heeft een lootje krijgt. Iedereen stuurt een kaart én iedereen krijgt een kaart.

Kost dat?

Meedoen is gratis. De kosten van kaart en het verzenden betaal je wel zelf.

Wat moet ik op het kaartje zetten?

Dat mag je helemaal zelf weten! Een kerstwens, een verhaaltje, een mooie bijbeltekst. Je mag er een lange brief van maken, maar een korte groet is ook goed. Wil je contact houden met de Belle aan wie je een kaart stuurt? Zet dan je eigen adres ook op de kaart. Dit is natuurlijk niet verplicht!

Planning

Vanuit NU kun je jezelf aanmelden. Op maandag 8 december krijg je van mij een e-mail met daarin de gegevens van de Belle die jij een kaartje mag sturen. Verstuur je kaart uiterlijk 15 december, zodat de kaart voor de feestdagen op z’n bestemming is.

Leuke Belle kaarten

Heb jij al gezien dat we een set van 5 toffe kerstkaarten hebben uitgebracht? Op de kaarten staan mooie quotes in de stijl van Belle. Als je nu het Belleboekje en de kaarten tegelijkertijd bestelt, zijn de verzendkosten gratis! Los bestellen kan natuurlijk ook.

Koninklijke post

Heb je nu al zin om een kaartje te sturen? We willen als Huis van Belle kroonprinses Amalia vertellen dat zij ook een Belle is, en een leuk pakket voor haar verjaardag (7 december) sturen. Doe je mee? Schrijf/teken/knutsel een kaart en schrijf waarom jij prinses Amalia een Belle vindt. Stuur dit uiterlijk 1 december naar het kantoor van Belle (Vliegend Hertlaan 4a, 3526 KT Utrecht). Wij maken een pakket van alles wat jullie sturen en zorgen dat het voor haar verjaardag bezorgd wordt.

Vragen? Stel ze hieronder!