Kerstklassiekers maar dan anders

Ik kan echt geen genoeg krijgen van kerstmuziek. Het is eindelijk weer de tijd in het jaar dat er nieuwe kerstmuziek wordt uitgebracht. Hier mijn 3 favoriete kerstklassiekers maar dan in een nieuw jasje! 

David Dunn – Oh Come All Ye Faithful

Nadat singer-songwriter David Dunn meedeed aan het Amerikaanse ‘The Voice’, groeide zijn bekendheid. Daarna maakte hij verschillende EP’s en albums. Dit is mijn favoriet van de kerst-EP ‘Star’ van David Dunn. Een echte klassieker maar in een heel fijn nieuw jasje.  

“Oh come let us adore Him, oh come let us adore Him.” 

Carmen Justice – Oh Come, Oh Come, Emmanuel 

Carmen Justice begon haar muzikale carrière in de christelijke meidengroep 1GN (1 Girl Nation). In 2017 begon ze voor zichzelf en bracht ze al meerdere nummers uit. Deze kerstklassieker is haar nieuwste single.   

“Rejoice! Rejoice Emmanuel. Shall come to thee, Oh Israel.” 

Vineyard Worship – Christmas Medley

De nieuwste kerst-EP van Vineyard Worship is ‘Humble King’. Het bestaat uit 6 hele fijne nummers, met onder andere de titelsong van het EP Humble King (echt een aanrader!) en een kerstmedley! Van deze medley word ik echt heel blij. Het is fijne rustige muziek om bij weg te dromen. Met klassiekers als ‘Joy to the World’, ‘Silent Night’ en ‘In Excelsis Deo’. 

Kan je net als ik geen genoeg krijgen van kerstmuziek? Luister dan naar onze Kerst-afspeellijst op Spotify!

Welk nummer is jouw favoriet?

Photo by Nathan Anderson on Unsplash