Leuke (invul)boeken voor meiden

Veel meiden houden van lijstjes maken, of dingen over zichzelf invullen. Geldt dat voor jou ook? Ik vind het altijd onwijs leuk om testjes in te vullen, over mezelf na te denken en zo over mezelf te leren. Daarom is mijn eigen boek Moeders Mooiste ook echt een doeboek, waar je van alles in kunt vullen. Maar ik ontdekte nog drie leuke meidenboeken waarin dat kan! Lees verder voor de tips!

Mijn boek over mij – Corien Oranje

Dit boekje is, zoals de titel al zegt, echt een boek voor jou. Je kunt er van alles in invullen. Over hoe je je verjaardag viert en hoe je dat vroeger deed, over je BFF en over je gezin. Maar ook wat je zou doen in bepaalde situaties, zoals: Er staat iemand aan de voordeur of je staat op een hoge hijskraan en je vrienden willen dat je gaat bungeejumpen. Wat doe je? Ook serieuze onderwerpen zoals pesten komen aan bod. Dit boekje ziet er superleuk uit en het formaatje is ook fijn. Wat ik ook altijd fijn vind, is zo’n elastiekje eromheen. Je kunt hier het boek eventjes bekijken. Check ook de site van Corien voor leuke verhaaltjes.

Mijn boek over mij is verkrijgbaar met twee verschillende covers en kost € 14,95.

Dus zo zit ik in elkaar – Els Bette-Fluit

Dit boekje past ook helemaal bij ons lijstjesmeiden :) Dit is ook echt een doeboek, met bijvoorbeeld de body and beautytest, om te kijken of je lekker in je vel zit, een graadmeter om je kooplust te checken, een enthousiasmemeter en héél veel testjes om meer te weten te komen over verschillen tussen jongens en meiden en hoe dingen werken. Het boekje is verdeeld in vijf categorieën: Jij en jezelf, Kerk en geloof, Vrije Tijd, Relaties en Jij en de wereld. Er staan grappige tekeningen in. Als je dit boekje hebt gelezen/gedaan, ben je serieus wijzer geworden! Het heeft een ringbandje, waardoor het wel een beetje slap aanvoelt maar wel heel fijn is om op de bank mee aan de slag te gaan!

Dus zo zit ik in elkaar kost € 11,00 en kun je hier bestellen.

Mijn leven in lijstjes – Samengesteld door Lisa Nola

Dit boek kreeg ik voor mijn verjaardag van een vriendin en ik vind het zo leuk dat ik het graag met jullie deel. Het ziet er niet alleen heel gezellig en vrolijk uit, het is ook echt leuk! Op elke bladzijde vind je een leuk plaatje en een lijstje om in te vullen. Voorbeelden van lijstjes zijn: Feestjes die ik graag zou willen geven, wat ik graag zou willen veranderen aan mijn lichaam, mijn favoriete gerechten ooit, bijzondere plekken om te bezoeken…Echt leuk om op een verloren zaterdagmiddag in te vullen en over vijf jaar eens te kijken of je favorieten dan nog steeds hetzelfde zijn!

Mijn leven in lijstjes kost € 12,50 en kun je bijvoorbeeld bestellen bij bol.com.

En jij, houd je van invulboeken en zou je een van deze boeken kopen?

Ps: Hou HvB in de gaten, binnenkort kun je een aantal van deze boeken winnen!