LoveLife

Ben jij een Belle met vlinders in je buik? Of een Belle die twijfelt over haar gevoelens? Of juist een Belle die zeker weet dat ze de ware gevonden heeft? Voor elke Belle die meer wil weten over een succesvol liefdesleven lanceert Huis van Belle een DIY-serie over liefde! Een eerlijke blogserie over een gezond liefdesleven, gebaseerd op de Bijbel en recente inzichten uit de psychologie.

Love is the answer, at least for most of the questions in my heart – Jack Johnson

Wil je weten wie ik ben en waarom ik deze serie schrijf? Lees dan even mijn bio!

Liefhebben is fantastisch, het is heerlijk om te merken dat je je tot iemand aangetrokken voelt. Jij en ik tegen de wereld! Jack Johnson zingt dat liefde het antwoord is op al zijn vragen in zijn hart. Maar ik weet niet hoe het met jou is, ik vind dat liefde juist ook veel vragen oproept! Hoe werkt dat? Twee mensen die samen een relatie krijgen en een WIJ gaan vormen? Hoe zit het dan met je eigen grenzen, ambities en gevoelens? Hoe ga je om met irritaties? Wat zegt het als je in je relatie ineens gevoelens krijgt voor een ander? Hoe ga je om met seksuele gevoelens? Wat zijn verschillen tussen mannen en vrouwen? Hoe maak je op een goede manier ruzie? Hoe ga je om met verwachtingen van (schoon)ouders? Wat is bindingangst? En wat als je single bent? Deze en nog veel meer vragen zal elke Belle wel herkennen. Deze blog is bedoeld om je daar verder in op weg te helpen. Ik begin met de BeautifulBasics. De Basics zijn belangrijk voor zowel beginners als gevorderden. De absolute basis voor een goede relatie. Vervolgens zullen Specials volgen, bijvoorbeeld over seks.

Omdat vragen de motor zijn van deze serie wordt regelmatig een Q&A ingelast. Het stellen van vragen helpt je de theorie in jouw leven toe te passen. En daar gaat het om, dat het jou gaat helpen in je relatie of in je toekomstige relatie. Dus stel je vragen gerust! Als de vraag zo belangrijk is dat veel meer Belles interesse in het antwoord zullen hebben, ga ik de vraag gebruiken in de Q&A-blog.

Welke vragen heb jij over relaties?

Deze blog werd geschreven door Daniëlle.