Maart: de favorieten van Suzanne

Aan het eind van deze maand kijk ik weer eens terug – dit waren mijn favorieten van maart! Doe jij dat ook, even bedenken wat kleine of grotere dingen waren waar je blij van werd deze maand?

Favoriet #1 – Francesca Battistelli

Heb jij dat ook, dat je soms opeens heel veel en vaak achter elkaar de nummers van een bepaalde artiest luistert? Nou, ik dus wel. Deze maand was dat bij mij Francesca Battistelli. Ik reis meerdere dagen per week met het ov en als ik dan geen boek bij me heb om te lezen zet ik lekker een playlist op Spotify aan. Vooral het nummer ‘Break-up Song’ vond ik heel tof, ik heb hier echt op staan swingen! Thuis tijdens het koken of de afwas dan hè, niet in de trein…

Favoriet #2 – EVA-agenda

Op de valreep van deze maand. Afgelopen zaterdag snuffelde ik lekker door de kringloop bij mij in de buurt en stuitte ik opeens op deze agenda. Ik vond het eerst een beetje vreemd: wat doet een agenda in de kringloop? Maar hij bleek gewoon van 2019 te zijn én volledig ongebruikt! (duhh… Of toch niet?) Ik zat me al een tijdje te ergeren aan de agenda die ik voor dit jaar had gekocht, maar vond het ook zonde (en duur) om alsnog een andere aan te schaffen. Toen ik door deze EVA-agenda heenbladerde, zag ik allemaal mooie teksten en plaatjes én een songtekst die voor mij een speciale betekenis heeft gekregen. Ik betaalde nog geen 2 euri voor de agenda en ben er heel blij mee!

Favoriet #3 – Instagram

Huh, Instagram in de veertigdagentijd? Tja, ik zou inderdaad gaan vasten van Instagram. Confession time: dat lukt niet helemaal. Het ging aardig goed. Ik had de app van m’n telefoon gegooid, merkte de eerste paar dagen dat ik regelmatig mijn telefoon greep om even Insta te checken… Oh nee, vasten, denken aan God. In die zin werkte het wel, ik dacht dan wel even aan God. Tot ik voor Huis van Belle echt even stories moest maken en de app toch maar weer installeerde. Sindsdien heb ik de app af en aan geïnstalleerd en weer verwijderd. Met een vriendin had ik het over vasten tijdens deze lijdenstijd en dat het doel was om je meer op God te richten en de weg die Jezus ging in het lijden. Nu check ik m’n Insta niet, maar het brengt me ook niet dichter bij God. Ik ben dus nu op zoek naar iets wat me kan helpen dichter bij God te komen in deze weken. Beetje laat hè, zul je denken. Ja, that’s me… Instagram dus een favoriet? Nou, misschien is dat niet helemaal het juiste woord, maar favoriet in de zin van: er over nadenken, evalueren wat ik er nu eigenlijk haal, en bezig zijn met social media versus stille tijd. Geldt wel als favoriet dan, toch? ;)

Het waren er niet zoveel, maar het waren goeie, al zeg ik het zelf! Wat maakte jou blij deze maand? Deel je favorieten met ons op Insta, vinden we leuk!