Madalon maakt eiersalade

Zelf gemaakte eiersalade is natuurlijk tien keer lekkerder dan eiersalade uit de winkel. In eiersalade van de winkel zit ook heel vaak aardappel om het goed te kunnen laten binden. Maar wat helemaal niets extra’s toevoegt aan smaak, daarom laat ik ze er in mijn salade lekker uit.

Aan de slag met je eiersalade

Stap 1: Kook de eieren als volgt: leg de eieren in een steelpannetje koud water, zodat het eitje half onder het water ligt. Zet het vuur op z’n hoogst en wacht tot het water kookt en zet dan de wekker op 10 minuten, zet het vuur half. Wanneer de 10 minuten voorbij zijn giet je het water van de eieren en plons je er in één keer koud water over heen, zo schrikken je eieren en laten ze als het goed is los van het vel.
Stap 2: Wanneer de eieren helemaal zijn afgekoeld, pel je ze en stop je ze in een bakje.
Stap 3: Prak de eieren met een vork in kleine stukjes. Doe de mayonaise, kerrie poeder, zout en peper bij en klaar is kees.

Eet smakelijk!

Deze blog werd geschreven door Madalon