Marianne stopt met bloggen – bye bye bye

Ik val maar meteen met de deur in huis. Na 5 jaar bloggen is het tijd voor nieuwe avonturen en heb ik ervoor gekozen te stoppen met bloggen. Aan de ene kant vind ik dat ontzettend jammer, want Huis van Belle is gewoon een toffe meiden-community. Het is iets waar ik trots op ben en waar ik graag deel van uitmaak. Aan de andere kant is vijf jaar een mooie mijlpaal en is het heel normaal om na een aantal jaren te overwegen of dit nog is wat bij je past. Conclusie: de missie en het doel van Huis van Belle zal altijd bij me blijven passen, maar niet meer in de vorm van bloggen.

Mooie dingen die Huis van Belle me gebracht heeft

Huis van Belle heeft me mooie dingen gebracht. Niet alleen kwam er om de week een (muziek)blog van mij online, maar zo mocht ik ook namens Huis van Belle naar een pers-event van Lush en heb ik meerdere jaren achter elkaar bij Belle-events de dansworkshop mogen geven. Dat laatste is iets waar ik echt mijn passie en energie in kwijt kan: dansen! Na één van de eerste Belle-dagen kregen we op de HvB-redactie een mail binnen van een moeder wiens dochter zo enthousiast was over de workshop en de vraag stelde of ik niet dansles kon komen geven. Nu ligt Rotterdam helaas niet bepaald dicht bij mijn woonplaats in de buurt, maar anders had ik het serieus willen overwegen.

Nu rest mij nog één ding: afscheid nemen. Een dikke knuffel en een paar mooie verzen uit Spreuken 31 (The Passion Translate) voor jullie. Ik wens dat jullie prachtige (zijn jullie al, check), krachtige vrouwen mogen worden, tot zegen van anderen!

She searches out continually to possess
    that which is pure and righteous.
    She delights in the work of her hands.
14 She gives out revelation-truth to feed others.
    She is like a trading ship bringing divine supplies
    from the merchant.
15 Even in the night season she arises and sets food on the table
    for hungry ones in her house and for others.
16 She sets her heart upon a nation and takes it as her own,
    carrying it within her.
    She labors there to plant the living vines.
17 She wraps herself in strength, might, and power in all her works.
18 She tastes and experiences a better substance,
    and her shining light will not be extinguished,
    no matter how dark the night.
19 She stretches out her hands to help the needy
    and she lays hold of the wheels of government.
20 She is known by her extravagant generosity to the poor,
    for she always reaches out her hands to those in need.
21 She is not afraid of tribulation,
    for all her household is covered in the dual garments
    of righteousness and grace.

Liefs,
Marianne

via GIPHY 

Lieve Marianne, dank je wel voor al je blogs en al die tijd dat je bij ons blogger bent geweest! We hopen je te blijven zien op de Belledag! Liefs, team Belle!

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 4 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Natuurlijk krijg je korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!