Marije’s verslavingen #3: Verzorgingsproducten

Wauw, dit was wel heel erg confronterend om voor jou te schrijven zeg! Je hebt al eerder kunnen lezen over mijn andere verslavingen, maar deze is echt stom.

Ik heb een tik om lekkere producten te kopen. Mijn zwak ligt bij Diadermine, Rituals en The Body Shop en eigenlijk ook bij allerlei andere merken… Op de foto zie je een deel van mijn “stash”. Je leest het goed, een deel. Het werd wel heel ernstig om alles neer te zetten. Ik schaamde mij bijna!

Hoe krijg ik al deze producten op?

Soms zit ik haast in de stress dat ik me afvraag hoe ik ooit alles ga op krijgen. Inmiddels heb ik mijzelf een verbod opgegeven om nog meer producten te kopen, want ik heb echt meer dan genoeg. De laatste tijd geef ik ook lekkere spulletjes weg. Gewoon omdat ik teveel heb en vriendinnetjes graag een plezier doe met iets fijns. Maar waarom koop ik  toch steeds lekkere smeersels?

Ik denk dat ik het doe om gewoon even die fijne kick te krijgen van iets nieuws. Als er nieuwe producten op de markt zijn, wil ik ze ook vaak hebben. Maar van deze verslaving word ik dus echt, maar dan ook echt niet blij. Wat heb ik nou aan 8 verschillende gezichtcrèmes? Of die 7 verschillende bodylotions? Zodra ik door al mijn producten heen ben, wat nog wel even zal duren, koop ik alleen nog maar wat ik nodig heb en van mijn lievelingsmerken. Zo investeer ik in mooie dingen waar ik echt blij van word en mij niet rot over hoef te voelen.

Heb jij ook iets met verzorgingsproducten? Of heb jij een hele andere verslaving? En vind jij mijn stash meevallen of niet?

Ik ben heel benieuwd lady!

Liefs,

Marije

Deze blog werd geschreven door Marije