Tips voor leuke moederdagcadeautjes! Mét verrassing!

Het is bijna moederdag en misschien moet je nog een cadeautje kopen. Daarom doen we je vandaag wat tips aan de hand voor moederdagcadeautjes, want het kan knap lastig zijn!

Het leukst zijn natuurlijk cadeautjes waar iets van jezelf in zit. Daarom wissel ik leuke tips af met zelfmaakdingen. Stop er vooral veel liefde in, schrijf een lief kaartje of maak een moodboard met foto’s van jou en je moeder. Mijn moeder is er altijd dol op om plantjes voor in de tuin te krijgen, dat is van vroeger af aan altijd een traditie. Dit jaar is onze moederdag extra speciaal want we zijn op tv! Dat wordt dus plantjes geven, taart eten en naar de teelevee kijken!

IJsjesmaker
Deze ijslollymachine is behalve leuk voor je moeder ook leuk voor jou. Het is een superfancy ijsmachine waarmee je heel snel ijsjes hebt!

Fotoshoot
Geef je moeder een fotoshoot van jou en jezelf cadeau! Je kunt tegenwoordig via veel sites zoals vakantieveilingen aan goedkope adresjes komen. Als je het misschien samen met je broers en zussen geeft, kun je wat duurder gaan.

Eitje!
Dit vind ik ook een grappig idee. Zo simpel maar heel leuk om even te doen. Want natuurlijk brengen we mama ontbijt op bed. Toch, dames?


Bron: Welke.nl

Canvas versieren
Bij Action, Xenos of Hema kun je zulke canvassen goedkoop vinden. Hartstikke leuk om te beplakken met mooi papier (of krantenpapier) en er mooie figuurtjes op te maken. Leuk natuurlijk als ze iets zeggen over je moeder en jou maar het is ook al heel tof dat je iets zelf maakt!


Bron: welke.nl

Moeders mooiste
Natuurlijk ontbreekt mijn eigen boekje niet hier, ik ga even onbescheiden doen :) Moeders mooiste is een boekje speciaal voor jou en je moeder. Er zit een klein boekje bij voor je moeder, het grote boek is voor jou maar ook dat mag je moeder natuurlijk lezen (Voordat je het ingevuld hebt) :) Moeders mooiste is vooral een boek waarin je jezelf beter leert kennen, wie ben je nou eigenlijk? En je leest er ook mijn eigen verhaal in met mijn moeder, het is een grappig, eerlijk en mooi boek, al zeg ik t zelf! :) Het kost ¤ 14,95 en is te koop bij de christelijke boekhandel en je kunt het ook bestellen door een mail te sturen. Dit zijn een paar bladzijden uit het boek:

Kijk ook nog even rond op Huis van Belle, maak bijvoorbeeld deze mooie papieren bloemen, haak een mooi armbandje voor je moeder of maak deze toffe sjaal van Ruth. Ik ga zelf proberen deze cupcakes in een kopje van Joelle te maken (nu maar hopen dat mn moeder niet meeleest!)

Cadeautje van ons!
Van ons krijg je ook een leuk cadeautje: Je kunt de vragenkaartjes downloaden uit mijn boek. Het zijn leuke kaartjes die je kunt uitknippen en die je op een gezellig avondje met je moeder kunt bespreken. Geef je moeder een gezellige avond met jou cadeau (maskertjes, filmpje, thee, kleren pimpen oid of een rondje hardlopen oid) en bespreek de vragen op de kaartjes. Jullie leren elkaar sowieso beter kennen!

En vergeet natuurlijk je cadeautje niet mooi in te pakken!

En check ook nog even dit artikeltje, als je een foto opstuurt van jou en je moeder, maak je kans op een heel tof boekenpakket. We geven het twee keer weg, dus veel kans! En jij en je moeder komen op Huis van Belle!

Wat ga jij je moeder geven voor moederdag?