Kom naar de moederdochterdag!

NU VOOR IEDEREEN! Op zaterdag 9 mei, de dag voor moederdag, organiseren we onze eerste moederdochterdag! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze dag! We hebben er heel veel zin in. Als eerste de locatie: Dat is de Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg. Een supergezellige boerderij waar je deze dag leuke kraampjes vindt om te shoppen en waar we verschillende workshops aanbieden. Natuurlijk kunnen jullie samen mooi op de foto en kom je heel veel bloggers van Huis van Belle tegen!

BELANGRIJK: De moederdochterdag begint een uur eerder, om 9.00 uur!

Moeders Mooiste

Het thema van de moederdochterdag is Moeders Mooiste. We willen jou als Belle en je moeder graag een fijne en gezellige, relaxte dag geven waarop jullie het leuk hebben en natuurlijk ook met elkaar leuke dingen doen om elkaar misschien nog net wat beter te leren kennen!

Programma overzicht Moederdochterdag voorkant

Ik wil er heen!

Dat is leuk! :) We zien je graag! Voor ouders die lid zijn van de Club van Honderd ouders is de moederdochterdag gratis. Bovendien is het voor hen inclusief een goedgevulde goodiebag. Ben je geen lid van de Club, dan betaal je €25 per persoon excl. lunch. We hebben besloten om ook moeders en dochters zich te laten aanmelden voor deze dag, omdat we de beoogde honderd ouders voor de club niet hebben gehaald. Er is dus wel beperkt plek, wacht niet te lang met je opgeven! De moederdochterdag is voor moeders met dochters tussen 11 en 17 jaar. Is je dochter 10 of 18 en denk je dat ze het leuk gaat vinden, dan ben je natuurlijk ook welkom!

Knop_geefjeop

Over de Club van Honderd ouders

Speciaal voor ouders die ons een warm hart toedragen, hebben we de Club van Honderd ouders opgericht. Dat betekent dat jouw moeder en jij toegang krijgen tot de moederdochterdag op 9 mei, dat jullie het boekje Moeders Mooiste krijgen én je ouders elke twee weken een meidentip krijgen. We hebben deze club opgericht omdat we steun nodig hebben om te kunnen blijven voortbestaan. Daarover lees je alles in deze blog. Je ouders dragen dus door dit lidmaatschap mede zorg voor Huis van Belle en helpen ons dit werk te blijven doen. Een magazine, website en evenementen kost ontzettend veel geld! Het kost €15 euro per maand om lid te zijn van de Club van Honderd ouders.

Aanmelden voor de club kan hier

We hopen jou en je moeder te zien, de negende!

Illustratie: Anne Sara