MUA: King’s Day Collection

Het is alweer bijna zover, zaterdag 27 april zul je weer overal om je heen de kleur oranje zien, Koningsdag is er weer! Naast oranje kleding, versiering, rood-wit-blauw vlaggen en alle andere toeters en bellen vind ik het ook altijd heel leuk om creatief te zijn met mijn make-up. Ik heb niet heel veel oranje make-up in mijn stash zitten maar Makeup Academy gaat daarin verandering brengen, ik ben namelijk helemaal verliefd op hun nieuwe King’s Day Collectie!  

Waar bestaat de collectie van MUA uit?  

King’s Day Shade palette – limited edition orange €6,99 

Het eerste product in de nieuwe collectie is het King’s Day shade palette. Het is een heel gevarieerd palette, met verschillende oranje en rood tinten, maar daarnaast bevat het palette ook wat zachte bruine en paarse tinten. Dus niet alleen maar oranje! Het palette bevat matte tinten maar ook tinten met een parelmoerglans, zo kun je dus naast kleur ook met de finish variëren!  

King’s Day ultra sparkle glitter duo – limited edition €5,99

Koningsdag is natuurlijk wel een feestelijke dag…tijd voor sparkle! Dit product bestaat uit losse (biologisch afbreekbare) glitterpigmenten, super sparkly en feestelijk! Ik heb nog nooit zo’n product in die kleur gezien, heel uniek dus! Je kunt het de glitterlijm van MUA gebruiken om de pigmenten op het gezicht/lichaam te bevestigen, daarna kun je ze er ook weer gemakkelijk afhalen met een (op olie gebaseerde) make-up remover!  

MUA glitter glue €2,99

Met deze glitter glue kun je de glitterpigmenten gemakkelijk aanbrengen op je gezicht/lichaam.  

MUA luxe velvet lip lacquer – Sizzle and Passion €4,99

Na de ogen is het tijd voor de lippen, die mogen niet vergeten worden! In deze King’s Day Collectie zitten twee lip lacquerSizzle en Passion. Het zijn long-lasting, matte en smudgeproof producten, ideaal dus als je de hele dag weggaat feesten, de liplacquer zit de hele dag goed! Naast de kleur zelf hebben de lip lacquers ook nog eens een gouden finish, zo maakt het je look helemaal af!  

Shimmer highlight powder – radiant cashmere €5,99

Geen feestje zonder highlighter! Natuurlijk heeft MUA gezorgd voor een highlighter in deze feestelijke collectie, en wat voor een! De naam van de highlighter is Radiant Cashmere, klinkt luxe! Ook al kost de highlighter maar 5,99, je krijgt er een supermooieglowy highlighter voor terug!  

MUA intense colour metallic eyeliner – Icon €1,59

Voor dat beetje extra drama heeft MUA een intense colour metallic eyeliner uitgebracht. Een metallic eyeliner. Perfect voor koningsdag, lekker knallen met de kleuren!  

MUA intense colour eyeliner – Snow Queen and Downtown €1,59

Deze eyeliner is bijna hetzelfde als de vorige die ik jullie heb laten zien, alleen dan zonder de metallic finish. Wil je dus wel graag eyeliner maar is de metallic finish je net wat te heftig? Dan is dit product perfect voor jou!  

MUA amplify mascara – black €4,99

Om de puntjes op de i te zetten heeft MUA een mascara in de collectie gedaan, om hem af te maken! Deze mascara kan je mooi gebruiken om je look af te maken, zo ben je er helemaal klaar voor!  

Dat was alweer de hele collectie! Wat je ook zoekt voor koningsdag, deze collectie heeft het wel! Mijn persoonlijke favoriet is de King’s Day Ultra Sparkle Glitter Duo, grove glitters, ideaal voor zo’n feestdag!  

Wat vind jij van de MUA King’s Day Collectie?  

Photo by Glow Repose on Unsplash