Netflixen in je zomervakantie: 5 aanraders!

Joehoeee, de zomervakantie is heerlijk begonnen. Eindelijk weer tijd voor leuke dingen, geen school. Je hebt ineens zeeën van tijd om van alles te doen. Samen of alleen. Zelf vind ik het heel leuk om met vriendinnen af te spreken, maar een momentje alleen een fllmpje kijken vind ik ook heel fijn. Daarom heb ik een lijstje met leuke films/series die het kijken tijdens je vakantie waard zijn!

1. Vrolijk: Hector and the search for happiness

Hector is ongelukkig met zijn loopbaan als psychiater en gaat op avontuur, op zoek naar geluk. Hij wil weten wat mensen gelukkig maakt. Onderweg vindt hij meer dan genoeg materiaal om in het hoofd van mensen te kijken.

2. Spannend: Contratiempo

Ze zeggen dat hij zijn minnares heeft vermoord, maar hij kan zich niets herinneren. Hij heeft één nacht om zijn onschuld te bewijzen en schakelt een beroemde advocaat in. Deze film is van origine Spaans, vandaar dat de trailer ook Spaans is. Met Netflix kun je ‘m gewoon met ondertiteling kijken.

3

3. Indrukwekkend: 12 years a slave

Een vrije, zwarte man wordt in New York ontvoerd en als slaaf verkocht, in de tijd van Amerika voor de burgeroorlog. Dit historische drama is gebaseerd op de autobiografie van Solomon Northup. Een hele indrukwekkende film!

4. Grappig: Finding Dory

Dory wil haar familie vinden, maar doordat ze aan geheugenverlies lijdt, weet ze niet meer zo goed wie dat zijn. Gelukkig helpen haar vrienden haar, Marlin en Nemo wijken niet af van haar zijde. Totdat Dory zelf kwijtraakt.. Finding Dory is een hele grappige film en een leuk vervolg op de eerste film Finding Nemo.

5. Christelijk: The Bible

Een serie die verhalen uit de bijbel vertaald naar beeld: soms heel heftig, maar wel levensecht.

Sommigen hiervan heb ik zelf ook nog niet gekeken maar ben ik van plan om in mijn eigen vakantie te gaan kijken. Vooral 12 years a slave en The Bible ga ik zeker kijken!

Welke film wil jij graag nog kijken in je vakantie? Let me know!

Heb je ons nieuwe zomerboek al gezien? Samen met Anne Sara hebben we een fantastisch boek gemaakt dat je wil hebben! Koop het nu in onze shop of krijg het gratis als je clublid bent! (Of je kiest voor onze toffe schoolagenda, dat wordt kiezen!)