Nieuwe clubactie: Belle dag kaartje of Belle Bijbel Notes

We hebben een te gekke nieuwe actie als je clublid wordt! Vorige actie kon je al de Belle Notes kiezen en dat was zo populair dat we je nog een keer de kans geven om dat te kiezen als welkomstcadeautje. De andere optie is ook een fijne. De Huis van Belle Dag komt er aan het hoe leuk als je voor de helft van de prijs kan?! Je kan als de andere optie kiezen voor 50% korting op je Belle dag kaartje.

Meteen een abonnement nemen? Klik dan hier:

 

Geef je op voor de club

Je hebt extra geluk als je nu lid wordt, want de Belle is net een stuk dikker geworden. Vanaf januari dit jaar hebben we ruim 15 extra pagina’s toegevoegd met nieuwe hotte items. Dus veel meer leuks voor hetzelfde geld!

Wat houdt clublid worden in?

♥ 6 keer per jaar het enige christelijke meidentijdschrift Belle in de bus!

♥ Jouw Belle heb je een week eerder in handen én is goedkoper dan in de losse verkoop ! Je hebt dus altijd de primeur.

♥ Exclusief toegang tot het forum.

♥ Elke maand een nieuwsbrief met daarin een coole winactie.

♥ Een extraatje als je op een evenement van ons komt.

♥ Met je profiel kun je herkenbaar reageren op blogs op huisvanbelle.nl

 

Wat is Belle Bijbel Notes precies?

Een notitieboekje vol met inspirerende quotes, vette bijbelteksten en tips om zelf aan de slag te gaan met stille tijd of bijbellezen. Hij ziet er ook nog eens heel mooi uit en past perfect bij de Belle Bijbel (maar eigenlijk bij elke Bijbel :)). Je kan het gebruiken in je tijd met God als je thuis bent, onderweg of wanneer je aantekeningen wilt maken in de kerkdienst. Als je van handletteren houdt, kun je helemaal los gaan hierin met een bijbeltekst of jouw gebed aan God. Je kunt er ook je gebeden aan God in schrijven of doelen die je samen met Hem opstelt. Zoals je al leest, kan je hier alle kanten mee op. Als je een kijkje neemt op onze social media kanalen of website dan staan daar nog meer tips, bijvoorbeeld van ons redactieteam.

Zo ziet het eruit:

Notes-Belle-Bijbel

Wil je deze bij je nieuwe abo? Geef je hier op!

Belle Bijbel Notes kost los € 8,95 en is te bestellen in onze webshop

Wat kan ik verwachten op de Belle-Dag?

Elk jaar organiseren we speciaal voor jou de Huis van Belle Dag. Het thema van dit jaar is Girls on the Move. Je bent jong, onderweg in het leven en als teiner probeer je vaak als eerste de nieuwste dingen uit. Het leven met God is ook een reis en een avontuur. Daarover dus meer op de Belle Dag.

Hoe ziet de Belle dag er uit?

Op 6 april 2019 in de Christelijke Hogeschool Ede vindt dit event plaats. Het is een dag met allemaal leuke tienermeiden en we hebben van alles te zien, te doen en te beleven. Er is een gezamenlijk gedeelte en er zijn momenten dat je kan kiezen uit activiteiten.  Zo zijn er actieve, creatieve en gezellige dingen te doen. Er zijn stands die je kunt bezoeken. Wat wij ook heel leuk vinden aan deze dag is dat wij jou kunnen ontmoeten, in het echt!

Zoals je leest wordt het een groot feest en we hopen dat jij er ook bij bent!

Meer weten? klik hier!

Wil je een nieuwe abo en 50% korting op je Huis van Belle Dag kaartje? Geef je dan hier op!

Geef je op voor de club

Wil je liever een los kaartje? Meld je dan hier aan. € 17,- voor leden/ € 19,50 voor niet-leden