Nieuwe clubactie: This is me! boek of exclusieve Belle Goodiebag

Surf je al een tijdje over onze website en denk je: hier wil ik wel meer van!? Word dan nu lid want vanaf 20 maart hebben we een nieuwe abonnee actie! Als lid van onze Huis van Belle club krijg je allemaal leuke extra’s.

 Je hebt dubbel geluk als je nu lid wordt, want de Belle is net een stuk dikker geworden. Vanaf januari dit jaar hebben we ruim 15 extra pagina’s toegevoegd met nieuwe hotte items. Dus veel meer leuks voor hetzelfde geld!

Wat houdt clublid worden in?

6 keer per jaar het enige christelijke meidentijdschrift Belle in de bus!

Jouw Belle heb je een week eerder in handen én is goedkoper dan in de losse verkoop ! Je hebt dus altijd de primeur!

Exclusief toegang tot het forum

Elke maand een nieuwsbrief met daarin o.a. een coole winactie

Een extraatje als je op een evenement van ons komt

Met je profiel kun je herkenbaar reageren op blogs op Huis van Belle

en meer!

We love to give a goodiebag

Als je lid wordt, maakt dat ons zo blij dat we je meteen een cadeautje willen geven om te delen in de feestvreugde. Tijdens deze actie kan je kiezen uit verschillende opties.

We hebben speciaal voor jou een gevulde surprise goodiebag met allemaal leuke Belle producten. Wat er in zit, is een verrassing! Je kan ook kiezen voor ons gloednieuwe boek: This is me!

Onze missie is om je te helpen steeds meer te worden zoals je echt bedoeld bent, want God heeft jou zo speciaal jou gemaakt. En nu hebben we een te gek leuk boek voor je gemaakt: This is me! Een inspiratie doe boek voor elke dag. Het staat vol met teksten om over na te denken, quotes en verhalen van meiden en veel meer. We gaan samen met jou als het ware met je mee op jouw levensreis om te ontdekken wie jij bent en wie God zegt dat je bent. On the move met de Bijbel in je hand: The ultimate guide for your life.

(This is me! komt eind april uit, dus even wachten tot je haar thuis ontvangt)