Onze nieuwe directeur Joyce stelt zich voor

Vandaag begint Joyce den Engelse als nieuwe directeur van Huis van Belle! In deze blog stelt ze zich aan je voor. We zijn heel blij dat Joyce samen met ons Huis van Belle wil leiden!

Pling… whatsapp laat van zich horen… “Hey Joyce, is dit iets voor jou?!” En zo begon het avontuur… Mijn avontuur als nieuwe directeur van Huis van Belle…. Hoog tijd dus om mezelf aan jullie voor te stellen.

Mijn naam is Joyce den Engelse. Ik ben 40 jaar, getrouwd met Jos en moeder van Selah (5) en Max (1). Misschien heb je me al weleens ergens voorbij zien komen, want ik ben o.a. actief bij het tienerprogramma van pinksterconferentie Opwekking en als zangeres. Ik hou van afwisseling in wat ik doe en kan ultiem chillen bij het kijken van leuke, mooie of spannende films. Ik ben te porren voor spontane gezelligheid met vrienden, maar vind af en toe gewoon even “niks” ook heerlijk. En vanaf nu mag ik me gaan inzetten als directeur van Huis van Belle!

Maar, directeur van Huis van Belle…. Hoe word je dat dan?

Tijdens de middelbare school wist ik eigenlijk heel lang niet wat ik daarna wilde doen. Dus besloot ik een tussenjaar te doen bij een bijbelschool voor discipelschap en tienerwerk. Superleuk en onwijs veel geleerd!

Daarna ben ik Pedagogische Wetenschappen (orthopedagogiek) gaan studeren. Voor mij dé manier om nog meer te leren over hoe ik van betekenis kan zijn voor kids, tieners (en hun ouders ;-)).

En toen aan het werk… eerst als manager in een boeken- en muziekwinkel en als manager van artiesten en daarna in de kinderopvang. Daarnaast altijd lekker druk met van alles: zingen, optreden, management in de muziek, tienerwerk en me inzetten voor verschillende (tiener)organisaties zoals You!nG en de Teenzone op Opwekking. Kortom: van alles en nog wat. Allemaal gave dingen waarin ik veel mocht/mag betekenen én leren.

En dan eind vorig jaar ineens dat appje… Huis van Belle zoekt een directeur… Zou het iets voor mij zijn? Snel de vacature lezen… “Wat gaaf, dat zie ik wel zitten!” Vervolgens nadenken over een mooie sollicitatiebrief, gesprekken bij Huis van Belle en nu: yesss, het is definitief…. Ik mag het stokje van Eline gaan overnemen! Vanaf nu mag ik met het team van Huis van Belle (en jullie) gaan optrekken en verder bouwen aan Huis van Belle. Ik heb er zin in!

Wat ik zo gaaf vind aan Huis van Belle?

Ik geloof dat ook jij alles in je hebt gekregen om een sterke vrouw van God te zijn, zelfs als je dat (nog) niet zo voelt! Daarom vind ik het ook zo gaaf dat Huis van Belle er voor jou wil zijn. Gewoon zoals je bent, met al je leuke én verdrietige momenten. Met al je vragen, maar ook om leuke ideeën en vriendschappen op te doen. Een plek om tips te krijgen als je het even niet weet, óf gewoon als je nog méér wilt weten. Maar ook een plek waar jij kunt delen van wat jij hebt geleerd en daardoor van betekenis kunt zijn voor anderen.

Zo net na Pasen, is het weer extra helder: God houdt van jou en heeft alles voor je over. Hij wil er voor je zijn, in toffe én in heftige tijden! Want Hij vindt jou bijzonder en mooi!

Hij wil je helpen het beste uit jezelf te halen, zodat je (nóg) meer van het leven kunt genieten en van betekenis kunt zijn voor anderen. Jij mag in Zijn licht gaan staan en van betekenis zijn!

Wij vinden het gaaf om jou hierbij te helpen, om je de weg te wijzen als je het zelf even niet meer ziet, om je tools te geven waarmee je sterke keuzes kunt maken; om jou te laten shinen!

“Sta op en schitter!” (Uit: Jesaja 60:1)

Zie ik je bij de Huis van Belle dag?!

Groetjes!

Joyce

p.s. Heb je ideeën hoe we nog meer van betekenis kunnen zijn voor jou en je vriendinnen? Laat het ons weten. We vinden het heel leuk om je tips te horen!

Eline is tot eind mei nog aan het werk bij Huis van Belle om het werk aan Joyce over te dragen. A.s. zaterdag is er voor jullie op de Belledag gelegenheid afscheid van haar te nemen. Pers? Klik hier voor het persbericht over de nieuwe directeur van Huis van Belle.