Mijn nieuwe favoriete rugzak

Ik haat rugzakken. Ik vind ze echt verschrikkelijk. Dat is wat ik tot een week of wat geleden dacht. Ik heb een half gescheurde rugzak om m’n werkkleding in te stoppen, maar voor school heb ik nooit een rugzak gehad. Het idee van een Eastpak klinkt alleen al verschrikkelijk. Rugzakken zitten gewoon zo onhandig en je kan moeilijk bij je spullen, dat was mijn mening.

Laatst had ik toch echt een rugzak nodig voor mijn vliegreis naar Hongarije. Het leek me toch net iets geschikter dan handbagage. De dag voordat ik vertrok moest ik nog een rugzak zien te regelen. Bij Pull&Bear vond ik dit hele leuke, donkerrode exemplaar. Ik had al heel vaak zulke rugzakken gezien en ik vond ze ook heel leuk, maar ik vond rugzakken altijd maar onpraktisch dus daarom kocht ik er nooit een.

rugzak2

Sindsdien ben ik helemaal teruggekomen over rugzakken. Ik vind m’n rode rugzak zo leuk en handig. Oké, die riempjes zijn meer leuk dan praktisch, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb ontdekt dat je best makkelijk bij je spullen kan en ook in rugzakken zitten gewoon een heleboel zijvakjes.

Echt geschikt voor school is deze rugzak niet (schoolboeken zijn toch net iets te zwaar), maar voor dagjes weg en reizen is het ideaal. Je kan er lekker veel inproppen, ideaal voor iemand zoals ik.

Broek: H&M // Parka: Primark // Rugzak: Pull&Bear

Rugzakken, yay or nay?