Doe mee met #notsoperfect

Vandaag had ik weer zo’n persbericht in m’n inbox: De V-Body en V-Dress zorgen ervoor dat je hele lichaam perfect geshaped wordt en er strak uitziet, zonder hobbels en bobbels!

Zonder hobbels en bobbels. Dat is toch wel zo’n beetje de maatstaf als het om onze lijven gaat. Maar als jij naar beneden kijkt, hoeveel hobbels en bobbels zie je dan? Eerlijk? Precies, sowieso is een meiden of vrouwenlijf wat hobbelig met die borsten en billen maar putjes en adertjes en hobbelige knieën zijn heel normaal!

notsoperfect

Wij zijn het een beetje zat dat alles er zo perfect uit moet zien. En dan bedoelen we niet alleen maar uiterlijk. Ook onze levens. Als je tijdens een zonnig weekend op instagram rondkijkt, heb je echt het idee dat iedereen met een enorme vriendengroep in een perfect gestylede tuin zit te barbecueën en het superduper heel erg naar zijn zin heeft. De aangebrande kip, de irritaties tussen vriendinnen, de lekke band op de weg erheen…die zien we niet.

NOT SO PERFECT!

Daar gaan we in de maand juli verandering in brengen! We introduceren: #NOTSOPERFECT

Wat gaan we doen? Elke dag posten we een foto, quote of verhaal met de hashtag #notsoperfect op onze social media. Dat kan een niet zo strak buikje zijn, een schimmelteen, een mislukte selfie of een eerlijk verhaal bij een foto. Doe je mee? Post je foto’s waarop jij eerlijk bent op insta of facebook en gebruik de hashtag #notsoperfect

Waarom we dit doen?

Omdat we geloven dat een perfect leven voor de buitenwereld niet het hoogst haalbare is. Iedereen heeft ups en downs en iedereen heeft dingen waar ze niet tevreden over is. Als we daar eerlijk over zijn tegen elkaar, wordt het leven een stuk leuker. Bovendien is het goed voor je zelfvertrouwen als je ziet dat anderen ook met dingen worstelen. Dus, gooi lekker je kont tegen de krib en be real! Zie er naar uit wat we allemaal gaan zien! :)

Onze kanalen

Instagram

Facebook