Pimp je agenda met Belle! DIY

‘Ja! Het is de Belle!’ riep ik uit terwijl ik de grote envelop openscheurde. Een gloednieuwe glanzende Belle lag voor mijn neus. Maar ehm… Wat had ik ook alweer afgesproken met Eline? Dat ik mijn agenda zou pimpen met de Belle. Eigenlijk vond ik haar véél te prachtig om uit te knippen en te scheuren, maar mijn agenda is er een stuk mooier op geworden. Dus zet je daar even overheen en pimp je agenda met de Belle!

Speciale elementen
Overal in de Belle zijn elementen verstopt, speciaal voor in je agenda. Zoals mooie & grappige quotes en complimentjes voor je vriendinnen. Dit zijn kleine kaartjes met tekeningetjes erop van Floortje.

Ik heb ze in een zelfgemaakte envelop gedaan zodat ik ze makkelijk kan uitdelen. Ook heb ik er nog andere complimentenkaartjes bij gedaan, ook van Floortje.  Als laatste heb ik in de envelop wat flyers van Huis van Belle gestopt, want ja, voor zo’n leuke site kan je nooit genoeg reclame maken hè ;)

De quotes (op die labels) heb ik gemixt met andere mooie plaatjes en teksten, zoals illustraties van Floortje, die verleidelijke foto van chocola – zucht – en mijn eigen blunder , haha.

In de Belle staan ook plaatjes van masking tape (net echt!) en zijn er teksten geplakt op een bloemetjesmotief die ik weer gebruikte voor een vrolijk randje in mijn agenda.

Ander leuks
Een invulverhaal voor een saaie les – waar past dat nou beter dan in je agenda? Het plaatje van die overheerlijke cupcake op de voorkant heb ik ook uit de Belle geknipt, dat zag er iets leuker uit dan allemaal letters op de kop van een ander artikel. 

Ik vond de moderubriek en de stijl van dit meisje zo leuk, dat ik die ook heb opgeplakt. Heel inspirerend! De sterren die je ziet heb ik weer uit zo’n bloemenmotiefje geknipt, net zoals de randen aan de zijkanten.

Tenslotte heb ik uit een soort tabblad in de Belle deze mooie spreuk geknipt en ‘em op een tabblad in mijn agenda geplakt. Dat geeft weer moed tijdens een horrible les wiskunde!

Abonnement
Daar lag ze dan, de Belle – gehavend en al, met loshangende bladzijden en een gescheurde kaft. Maar gelukkig komt ze straks nog een keer, dankzij mijn abonnement! ;)

Wat vind je ervan? Ga jij ook je agenda pimpen met de Belle? We zien graag de foto’s!

Liefs, Janiek