Powergirl Madeline Stuart!

Wij houden van stoere girls die hun dromen najagen! En daarom vinden wij Madeline Stuart ook zo te gek. Madeline is 19 jaar oud en model. Die zijn er meer. Maar Madeline heeft Down. En het mooie is: ze wil de wereld laten zien dat zij er ook bij hoort. Dat ze prachtig is en net zo mooi als ‘gewone’ modellen. Daar zijn wij het helemaal mee eens en daarom vandaag een ode aan Madeline.


madelinestuart2

En wat ik ook zo onwijs leuk vind om te vertellen: Als eerste tijdschrift in Nederland staat op de cover van Belle een prachtig meisje met Down! En er staan nog drie andere prachtige meiden op. Aanstaande woensdag onthullen we de cover in aanwezigheid van Carla Dik Faber en vieren we feest! Houd de site dus heel goed in de gaten, want woensdag vallen er ook heel veel prijzen te winnen. Waarom, dat vertellen we je dan en vanaf dinsdag ook al op onze social media kanalen.

madelinestuartbridal

Madeline had al vanaf jongsaf aan de droom om model te worden en bleef die, met hulp van haar familie, najagen. Nadat ze flink in de publiciteit kwam, kreeg ze de ene na de andere opdracht en liep ze zelfs mee in de New York Fashion Week! Ze deed al campagnes voor sport- en cosmeticamerken en zoals je hierboven ziet ook als bruid. Ik heb zelf de afgelopen tijd veel bruidsbladen bekeken en het valt me op dat het allemaal zo picture perfect is! Vooral de advertenties van bruidsjurkmerken en zaken: er staan alleen maar hyperslanke en strak opgemaakte vrouwen op. Maar ook de zogenaamde ‘styled shoots’ waar ‘echte modellen’ een dag doen alsof ze bruid zijn, zijn vaak behoorlijk perfect. Maar ik ben niet perfect. En ja, ik ga er mooi uitzien op de grote dag maar echt als mezelf, mét buikje en sproetjes! Daarom is het dus zo goed dat we veel meer diversiteit zien in campagnes en in bladen. Zodat we niet denken dat we allemaal maar perfect moeten zijn maar juist gewoon mogen zijn zoals we zijn

Madeline is een superinspirerende meid die laat zien hoe zij positief in het leven staat. Check maar eens deze mooie quotes van haar:

madelinestuartquotes

Overigens hebben we in Nederland ook al een mooie meid die een fashionshow liep! Dat kon je zien in het programma De Laatste Downer. Wij vinden het superbelangrijk dat elk meisje gelooft dat zij haar eigen unieke kracht heeft gekregen. We zijn uniek gemaakt, met een eigen persoonlijkheid, karakter en uiterlijk. Dat is vet bijzonder! En daarom laten wij met de volgende Belle zien hoe prachtig dat kan zijn. Ik ben supertrots op ons mooie tijdschrift en heel benieuwd wat jij ervan vindt!

Laat je het weten?! Gebruik aanstaande dinsdag of woensdag als de Belle bij jou in de bus valt de hashtag #beautifulbelle en deel jouw foto met Belle met ons. Onder alle inzendingen verloten we mooie prijzen!