Preview: Belledag 2017

 

Yessss; dit jaar zo gemist maar……. hij gaat weer komen in 2017! De enige echte Huis van Belledag! Dit is de allereerste save the date. Pak je agenda/ smartphone/ kalender en noteer dit:

Zaterdag 11 maart 2017

Christelijke Hogeschool Ede

 

Ede

Deze keer niet in Utrecht maar in Ede. De CHE heeft ons uitgenodigd om bij hen te gast te zijn en daar gaan we graag op in! Natasja en ik hebben afgelopen woensdag al even een sneakpeak gehad (zie flitsende foto hierboven ;-) en we zijn heel enthousiast. Wat een gaaf gebouw!

En zag ik nou vlak naast de school een kringloopwinkel? Wauw, dan is de locatie voor mij helemaal top ;-)

Heel ver weg

11 Maart 2017, dat is nog wel heel ver weg hè? Maar wij van het evenementen team moeten altijd op tijd aan de slag omdat er ontzettend veel moet gebeuren. En we hebben ook al ontdekt dat jullie agenda’s razendsnel vollopen dus we willen maar de eerste zijn :-).

Agenda voor 2017?

Heb je nog geen agenda voor 2017? Dan hebben we daar ook een oplossing voor! Onze Belleagenda is al een tijdje te koop en we hebben er nog wel een paar. Je krijgt er een gezellig washi tapeje bij en dan kun je meteen die 17e noteren.

agenda

Wat gaan we doen

Om de voorpret en onze creativiteit vast een beetje op te starten horen we graag van jullie wat je leuk zou vinden om te doen op de Huis van Belledag. Wat vond je leuk aan de Belledagen waar je al bent geweest en wat zou je graag nog willen zien en doen?

Hieronder mag je ons spammen met al je crea ideeën en serieuze thema’s!

PS. Klik hieronder om de Huis van Belle agenda direct te bestellen!

Facebook-header_agenda