Wat wil je weten van Rachel Rosier?

Wie van jullie kijkt graag naar Checkpoint op Zapp? Ik wel, omdat ik nieuwsgierig ben naar wat er overblijft van die wasmachine als je hem van heel hoog laat vallen. Of wat er gebeurt als je een zelfgemaakt anti-inbraaksysteem aanbrengt in je huis en iemand komt binnen. Dingen die je wel eens in een gekke bui bedenkt, maar zelf niet durft uit te voeren omdat het best gevaarlijk is. In Checkpoint doen ze het gewoon, dingen laten vallen, opblazen en ook altijd een stoere uitdaging in jongens-tegen-de-meisjes. Eerst werd dit programma gepresenteerd door Klaas van Kruistum. Maar nu heeft Rachel Rosier het stokje overgenomen.

Checkpoint Rachel - Mcklin Fotografie

Wat wil jij Rachel Rosier vragen?

Een leuke, stoere jonge dame met een bos krullen. Niet bang uitgevallen en met een hartelijke lach. Maar wij willen haar wel wat beter leren kennen en mogen haar interviewen voor het zomernummer van Belle. Daar zouden we graag jullie hulp voor inroepen. Wat zou jij haar willen vragen? Zet je vraag hieronder in de reacties, zodat we die mee kunnen nemen in ons gesprek met Rachel. Let op; je naam en vraag kunnen dus geplaatst worden in Belle 12.

Foto Rachel: Mcklin Fotografie

Belle 12 verschijnt rond 25 mei. Wil jij haar als eerste op de mat? Dan moet je vóór 6 mei clublid zijn zodat we je aanmelding nog kunnen verwerken. Als je clublid bent, krijg je 4 keer per jaar Belle, een supertof Huis van Belle shirt en een cadeautje op je verjaardag! Een Belleclublidmaatschap is trouwens ook een heel leuk cadeau! Je kunt dan deze bon geven en je ook via de knop hieronder aanmelden.

Knop_geefjeop