Reading Challenge 2014

Een paar jaar geleden deed ik voor het eerst mee aan de Reading Challenge. En ook in 2014 ga ik de uitdaging weer aan! Doe je mee?

Te weinig tijd

Ik ben gek op lezen, maar om de één of andere reden, neem ik er altijd te weinig tijd voor. Via Iris, één van mijn favoriete bloggers, kwam ik op de Reading Challenge. Misschien ken je het al. De ‘challenge’ is dat je in één jaar vijfentwintig boeken leest. Je houdt op internet een lijst bij van de boeken die je leest, op welke datum je ze hebt uitgelezen en optioneel kun je er ook bij zetten wat je van het boek vond of het een cijfer geven (dit laatste is vooral leuk voor mensen die je lijst zien, kunnen zij weer boekentips uit halen).

Lees jij ook minder dan je eigenlijk zou willen? Dan daag ik je uit om mee te doen! Vijfentwintig boeken lezen lijkt niet veel, maar ik heb in 2013 bijvoorbeeld maar een stuk of tien boeken gelezen, dus het is moeilijker dan je denkt! Lees jij die boeken makkelijk weg, maak de challenge dan moeilijker voor jezelf en verhoog het aantal boeken!

De regels van de Reading Challenge

  • Je leest vijfentwintig unieke boeken in 2014, je mag een boek best twee keer lezen, maar hij telt voor de challenge maar één keer mee.
  • Je houdt online een lijst bij van je challenge!
  • Schoolboeken tellen niet mee ;-) boeken die je voor je talen leest weer wel (als je ze echt en helemaal hebt gelezen ;-))
  • De verfilming van een boek kijken telt niet als een gelezen boek ;-)

Geef hieronder bij de comments je link naar je lijst voor 2014! Ik houd mijn eigen lijst bij op mijn blog.

Doe je mee? 

Deze blog werd geschreven door Martine