Review: alpaca pantoffels

Wat is het koud he, de laatste tijd? Zodra ik thuis ben, maak ik het me zo gemakkelijk mogelijk. Jas uit, tas in de hoek, schoenen uit. Maar ik vergeet dan vaak gelijk mijn pantoffels aan te trekken. Na een uurtje ben ik dan nog steeds niet opgewarmd, en blijf ik het liefst naast de verwarming zitten op mijn schapenvachtje. Totdat ik me afvraag wáár ik ook alweer mijn pantoffels heb gelaten. You see, je voeten opwarmen door telkens over het koude laminaat te lopen schiet natuurlijk niet op. En veel meiden zullen dit herkennen: eenmaal koude voeten is de rest van de dag koude voeten. En daar komen je pantoffels om de hoek kijken.

Wat zijn nou goede pantoffels?

Wat zijn nou goede pantoffels? Ik vind het prettig als ze een beetje dikke zool hebben, zodat het voelt alsof ik een dunne schoen aan heb. Loopt toch makkelijk. Een lekker vachtje vanbinnen is ook fijn. Maar het allerbelangrijkste voor goede pantoffels: de look! Ik moet het zelf eigenlijk doen met saaie spaanse pantoffels: heerlijk warm hoor, maar toch wat saai met dat zwarte kleurtje. Wil je echt lekker hip zijn, ga dan eens op zoek naar iets wolligs en liefs: alpaca pantoffels!

Pantoffels om mee te knuffelen

Alpaca’s zijn al om op te vreten zo lief, maar deze pantoffels zijn helemaal té cute. Net zoals echte alpaca’s hebben deze een wollig vachtje, schattige oortjes om te kriebelen en een look om over naar huis te schrijven! Aan de onderkant zit een lekkere zool met kleine nopjes, zodat je nooit zal uitglijden over een gladde vloer en had ik al gezegd dat ze heerlijk warm zijn?! Echt een hebbe-pantoffel dus en je shopt deze hier (maar houd ook woensdag de site in de gaten voor iets leuks…) En heb je meer inspiratie nodig voor bijvoorbeeld kerstcadeaus, check dit dan ook even! 

Beeld: MegaGadgets.nl