Shine like a star

Nou hups, glitterjurkje aan en shinen maar! Met een goeie kerstoutfit rock jij helemaal. Toch?

Arghhh, was het maar zo easy. Zat het maar in een jurkje. Of een nieuwe lipgloss. Of die toffe nagellak van Essie die je zo graag wil hebben. Je doet het op, je trekt het aan en… er gebeurt niks. Helemaal niks. Je voelt je nog net zo onzichtbaar en onbelangrijk. Of zo mistroostig, zonder dat je precies weet waar het vandaan komt. Je wilt zo graag shinen, zo graag een beetje meestralen tijdens de kerstdagen… maar hoe!?

Geluk zit niet in een jurkje

Natuurlijk weten we in theorie best wel dat de oplossing hem niet in zo’n simpel en goedkoop jurkje zit. Maar in de praktijk is dat toch het eerste (en oké, makkelijkste) om te doen. Maar het geluksgevoel van het jurkje, de oorbellen, je super lash mascara en je gelukte Pinterestkapsel duurt niet zo lang.

Ik kwam laatst een quote tegen op een Instagram-post en toen dacht ik: ja, dat is het! Dat is wat schuilgaat achter een shinende star. Een gelukkige kerstvrouw. Een stralende lach. Byebye jurkje, hello Maker of the universe. Dus hierbij de quote voor jou waar het grote geheim in schuilgaat:

She talked to God daily

& that is wat made her lovely.

Ik zeg amen.

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!

Photo by Sabina Ciesielska on Unsplash