Snailmail 2018 – herfst editie

Oh my goodness! Ik weet dat jullie hier allemaal massaal op gewacht hebben en het is weer zover: het is tijd om te snailmailen! Naast dat jullie altijd super vaak vragen wanneer de nieuwe Belle uitkomt, vragen jullie ook super vaak wanneer er weer een snailmail-actie komt. So buckle up: vandaag gaat de inschrijving open! WHOOP WHOOP! YAASSS GIRLS! ARE YOU READY?

Wat is snailmail?

Snailmailen is heel simpel: een pakketje post versturen dat je met zorg samen stelt, met leuke extraatjes voor de ontvanger. Je maakt het zo gek en zo creatief als je zelf wil, maar de variaties zijn eindeloos. Ieder jaar is het weer een hele happening en spannend wat je in je brievenbus krijgt. (Ik hoop altijd stiekem dat Janiek mij ‘trekt’, zodat ik zo’n mooi post-pakketje van haar krijg…) Het idee van snailmailen is dus dat je met fijne post een ander heel blij maakt, en dat je er zelf ook heel veel voorpret aan beleeft!

Hoe doe je mee met onze snailmail?

Meedoen met onze snailmail-actie is heel simpel: onderaan deze blog staat een formulier en dat vul je in. Je hebt een week de tijd om je op te geven, en dan krijg je uiterlijk maandag 22 oktober de gegevens van het meisje wat jij post gaat sturen. En alles wat het je kost? Alleen de postzegel op de envelop!

Vergeet niet je gegevens correct in te vullen, en om ook iets te vertellen over jezelf. Houd je van thee en chocola, of meer van koffie en koekjes? Ben je fan van Trinity of van Hanne de Vries? Waar wordt je blij van? Wat zijn je hobby’s? Geef de ander iets om mee aan de slag te gaan!

BELANGRIJK: Opgeven kan tot 19 oktober en uiterlijk 22 oktober krijg je de gegevens! Stuur je pakketje voor of rond de 29e op!

Aanmelden

Meld je aan door het formulier in te vullen! Check even goed of je email-adres goed ingevuld is, omdat het jammer is als het daarop mis loopt!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

PS: Nog meer inspiratie nodig? Janiek laat je maandag zien hoe jij het leukste snailmail-pakketje maakt!

Photo by Chris Barbalis on Unsplash