Stralend de zomer door met essence

De zomer is nu écht begonnen, en wat een heerlijkheid zeg! Tropenroosters op school, lekker vaak naar het zwembad om af te koelen en heerlijk lang buiten in de tuin hangen met je favoriete boek. En om al die koele lookjes op school of aan het zwembad te complementeren, natuurlijk wat fijne make-upjes die je sunny glow helemaal af maken! Ready voor de nieuwe producten van essence?

Waterproof mascara

Niet om het een of ander, maar zonder uitgelopen mascara die zomerhitte doorkomen is een must voor ons allemaal. Niet is vervelender dan uit het zwembad omhoog komen met panda-oogjes. Daarom is deze waterproof-mascara heerlijk. De speciale, conische vorm van het fiberborsteltje geeft lengte en dramatisch volume voor een fantastisch valse wimpereffect, en dat is nou precies toch wat je wil om naar die ene boy te knipogen ;)?

Lash princess – €3,39

Fijne highlighter

Wie is er niet gek op, een fijne highlighter? Vangt de zon op je jukbeenderen, precies zo dat het mooi glanst op de foto. Deze hightligher heeft fijne kleurtjes, die je apart kan aan brengen, of kan combineren in laagjes. Plus, in twee verschillende versies te verkrijgen met warme bronzingtinten of zachte pastelkleuren.

essence go for the glow highlighter pallete – €5,99

Zomerse lakjes

De zomer schreeuwt om fijne nagellakjes in nieuwe frisse kleuren. Laat dat maar aan essence over, die hebben ze! Deze lakjes hebben een gel-effect, zijn vegan en hebben verschillende fijne kleurtjes! Welke kleur gaat jouw favoriet worden?

shine, last & go – €1,69

Metallic oogschaduw

Oh, oogschaduw associeer je misschien niet gelijk met de zomer, want het kan al snel heel warm aanvoelen. Maar met deze metallic kleurtjes maak je juist de blits, en met een beetje mazzel weerkaats je de zon gewoon lekker terug. Te verkrijgen in de kleuren zilver, koper, taupe, rosé, nude en violet.

melted chrome eyeshadow – €2,99

Glossy lips

Wie kan er ook niet zonder een glossje of een lipbalsem de deur uit? Niets zo irritant als NIKS op je lippen, en daarom heeft ieder meisje volgens mij wel een miljoen stuks aan labello’s, lipsmackers of lippenstiftjes in haar bezit. Voor mij geldt in ieder geval: eentje in de auto, eentje in mijn handtas, eentje in mijn werktas en eentje die mee kan in mn zakken als ik ga fietsen. Verder zitten er in verschillende tassen ook verschillende lipsticks, want je weet maar nooit wanneer de gelegenheid om een kleurtje op je lippen vraagt…  ok, ik heb m’n punt gemaakt, right. Een extra lipglossje doet niemand kwaad. Deze dus ook niet. Fijne glans, en een wet-look finish, alles waar een meisje om vraagt (ok, afgezien van gelijke rechten dan, maar ok…)

essence Shine Shine Shine lipgloss – €1,99

Welke wordt jouw favoriet of ga jij aanschaffen?