HvB viert Feest – Taartenbakwedstrijd

Onze trouwe fans weten het natuurlijk: februari is de maand waarin Huis van Belle jarig is! En dit jaar bestaan we alweer 6 jaar! En zoals onze trouwe fans ook weten: een feestje gaat bij ons niet ongemerkt voorbij, en zeker niet zonder taart! Omdat we 28 februari onze zesde verjaardag vieren hebben we én cadeaus geregeld en een fantastische uitdaging: een taartenbakwedstrijd!

Ben jij in elk vrij uurtje aan het zoeken naar een nieuw recept of je bakvaardigheden aan het verbeteren? Of heb je in de vakantie gewoon zin om lekker te bakkerellen? Huis van Belle maakt dat nu nog leuker! Maak dit weekend de mooiste taart en kom die samen met ons op onze birthday opeten!

Hoe doe je mee en wat win je?

Bak je mooiste taart en stuur de foto naar ons op. Meedoen kan tot maandagochtend 12.00 uur. Maandagmiddag om 15.00 uur maken we de winnaar bekend. De winnaar moet op woensdagochtend 28 februari om 10.00 uur op ons kantoor in Utrecht kunnen zijn, want dat is de prijs die je wint! Je eet dan samen met het team jouw verjaardagstaart!

Get creative!

Je mag een appeltaart, kwarktaart, marsepeintaart of welke taart dan ook maken. Wat jij het leukst vindt. En natuurlijk is het ook wel handig als je hem lekker vindt 😉. Hoe je het versiert mag je ook helemaal zelf weten. Geglaceerd fruit, chocoladesnippers of marsepein, alles mag en niets is te gek. Misschien heb jij niet zoveel creativiteit of begint die pas te lopen bij het zien van andermans taarten. Er staan er een hele hoop op de site van Huis van Belle en wij hebben een diverse selectie gemaakt om je ogen en smaakpapillen te prikkelen.

Joëlle’s pink ombre cake

Deze taart is een lust voor het oog en een feestje in je mond. Een echt genot dus! En het leuke is je kan zelf kiezen welke kleuren je gebruikt, want je hoeft natuurlijk geen roze binnenkant of een crème buitenkant te maken. Laat je creativiteit de vrije loop!

Versiering van marsepein

In een blog maakt Joëlle heel makkelijk duidelijk hoe je een marsepeinen figuurtje op je taart kan maken. Je hoeft ook hierbij geen Donald Duck te kiezen. Je kan eens zoeken op internet naar een vet plaatje met beetje dikke lijnen (denk aan een kleurplaat) of ontwerp zelf iets.

New York cheesecake

Een cheesecake heb je in verschillende vormen en kleuren. Deze van Joëlle ziet er ongelooflijk lekker uit, maar misschien kan jij wel een lekker roze of groene variant maken. Met wat lekker sprinkles, snippers of vul maar iets anders in, is het een lust voor het oog én voor de maag.

Joëlle’s notentaart met gezouten karamel

Deze taart is ook een echte beauty met prachtige warme, bruinen kleuren en heerlijke zoetigheid. Wie houdt er nu niet van gezouten karamel? En al die heerlijke knapperige noten, jummie! Raak geïnspireerd van de taart en vervang de noten voor iets anders of voeg iets lekkers toe of…

Alles nog eens op een rijtje voor onze taartenbakwedstrijd:

  • Je bakt een mooie taart, niks is te gek!
  • Je stuurt een foto van je creatie naar rianne.huisvanbelle@gmail.com voor maandag 26 februari 12.00 uur!
  • Maandagmiddag om 15.00 uur maken we de winnaar bekend!
  • De winnaar wordt op woensdagochtend 28 februari om 10.00 uur verwacht op ons kantoor in Utrecht! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Let’s bake!