Take that, zomerverveling

Het is te warm om iets leuks te doen. Het is niet warm genoeg om iets leuks te doen. Al je vrienden zijn op vakantie. Al je vrienden zijn thuis maar die wil je niet letterlijk elke freaking dag zien. Je moet vet veel werken deze zomer. Je hebt geen baantje en dus geen idee wat je moet doen deze zomer. Zomervakantieverveling is een ding! En kent vele redenen. Maar heb je DIT ooit geprobeerd? Fun facts en leuke opdrachtjes om je zomer mee door te komen. Solo uit te voeren, of met je BFF.

Beer can of bacon?

Wist je dat als je ‘beer can’ uitspreekt in een Brits accent, je per ongeluk ‘bacon’ zegt in een Jamaicaans accent? Hilarisch om in voice messages naar elkaar te sturen. You’re welcome.

Hollywood lijstje

Natuurlijk wordt er ooit een film over je leven gemaakt. Maar wie zou jou dan spelen? Of je moeder? Of je BFF? Wie zou jouw lover zijn in die film? ZOVEEL OM OVER NA TE DENKEN. Huppakee, maak een lijst van je ideale filmcast.

Andere naam

Sommige mensen hebben de perfecte naam, je zou geen andere voor ze kunnen bedenken. Hoe zit dat met jou? Welke naam past bij jou behalve je eigen naam? En nee, tweede namen of doopnamen tellen niet mee. Verzin een nieuwe naam voor jezelf! En voor je vrienden, ouders, huisdieren, etc.

Lopende soundtrack

Als je loopje een liedje was, welk liedje zou dan jouw soundtrack zijn? Bijvoorbeeld: ik ken iemand die per ongeluk een beetje huppelt als hij loopt. Daardoor ziet het er erg zelfverzekerd en funky uit. En daardoor heb ik altijd Stayin’ Alive van de Bee Gees in m’n hoofd als hij komt aanlopen.

Dagje tijdreizen

Als je één dag zou kunnen tijdreizen, zou je dan liever naar de toekomst of naar het verleden willen reizen? Je móet eentje kiezen! En in welke periode en waar zou je dan precies terecht willen komen?

Leer iets nieuws

Is er iets wat je altijd al eens hebt willen doen of leren? Grijp je kans! Je hebt tegenwoordig letterlijk géén excuus meer, want voor alles is op YouTube een tutorial te vinden – of op Huis van Belle een DIY. Naaien, breien, handletteren, make-uppen, dansen: ga los!

Netflixen

Ik hoop voor je dat je Netflix hebt, want er staan veel mooie christelijke shows en films op. De series When Calls the Heart en Chesapeake Shores, bijvoorbeeld. Of de films The Shack en Walk. Ride. Rodeo. Allemaal inspirerend!

Photo by Simon Maage on Unsplash