Teenstreet op de Belledag: Ontdek jouw gaven en talenten!

Kijk eens om je heen! Overal zie je groepen. Een sportclub, een muziekgroep, een politieke partij of een sociaal netwerk. Bij welke groep hoor jij? Denk eens na waarom je bij deze groep hoort. In elke groep zul je zien dat er iets gemeenschappelijks is dat de mensen samenbrengt. Dat is tof! Je bent ergens onderdeel van, je hoort ergens bij en je deelt een bepaalde passie. Dat zijn de voordelen.

Onzeker

Maar ik zie ook een groot nadeel! Je deelt hetzelfde talent, maar er is de één niet altijd beter dan de ander?! Je gaat je met een ander vergelijken. Dat maakt je onzeker en je ziet niet meer wat jij goed kan. Dit terwijl God juist iedereen verschillende talenten heeft gegeven die elkaar aanvullen en één maken.

Uniek

En dat is wat God wil dat jij ontdekt! Dat jij uniek bent en dat je daarmee van betekenis kunt zijn. In Romeinen 12 vers 4-8 worden verschillende gaven vergeleken met een lichaam, dat bestaat uit verschillende delen. Elk onderdeel van je lichaam heeft een bepaalde functie. Dus als wij nu een groep vormen, met mensen met verschillende talenten, dan werkt dat samen als één lichaam. Het functioneert dan optimaal! Net als een compleet team.

Koninkrijk van God

Kijk nu nog eens om je heen! Ken jij een club waar je bij kan komen zonder iets te zijn, iets te hebben of iets mee te nemen? Ik heb geleerd dat het Koninkrijk van God die club is en dat maakt mij enthousiast. Want je mag er helemaal bij horen ongeacht wie je bent, wat je gaven zijn en wat je mee brengt. Voetballers, creatievelingen, denkers en muzikanten vormen één team! Zo vormen christenen samen het Koninkrijk van God. En daar hoor jij ook bij!

Workshop op de Belledag

Wil je meer ontdekken van jouw gaven en talenten, die God jouw heeft gegeven? Kom dan op de Huis van Belle-dag naar de workshop van Teenstreet & Teens in Mission. Tijdens de toffe workshop gaan wij aan de slag met het vinden van jouw gaven en talenten.  Wij willen jou als tiener aansporen om ‘On the Move’ te gaan met God! En dat mag jij gaan doen op je eigen manier. Met de bediening die bij jou past! Een workshop die niet alleen lekker actief is, maar je gaat ook ontdekken wat jij in je hebt.

Volg Teenstreet alvast op Insta: @teenstreet.nl of check #teensinmission

Teenstreet is een onderdeel van Operatie Mobilisatie.

Gaan we jou zien op de Huis van Belle-dag? En lijkt deze workshop jou iets?