Terug naar school… of toch liever de bank?

De eerste lessen zijn weer begonnen en zelfs het eerste huiswerk ligt alweer op je te wachten. De vakantie lijkt misschien al héél lang geleden. Toch kun je ook nog tijdens je eerste schoolweken nog helemaal tot rust komen, bijvoorbeeld met een fijne film op de bank. Op New Faith Network vind je films en series die je naast ontspanning ook geloof, hoop en liefde brengen. Dit zijn onze favorieten van dit moment!

 

 

1. Storm Rider

De wereld van de verwende 18-jarige Dani Fielding staat op zijn kop als haar vader wordt gearresteerd voor fraude. Ze moet haar grote huis verlaten, verliest haar prijspaard en moet bij haar norse oom Sam gaan wonen. Daar wordt ze allesbehalve in de watten gelegd. Terwijl Dani en haar oom worstelen om een band op te bouwen, krijgt ze een verweesd veulen, Stormy. Het blijkt een moeilijk paard te zijn, maar ze heeft al snel door dat het haar ook veel kan leren. Wanneer een groot ongeluk haar oom en vrienden in gevaar brengt, moeten zij en Stormy samenwerken om te vechten voor wat écht telt in het leven.

 

 

 

2. Play the Flute

Deze fantastische nieuwe film gaat over pastor Brandon Cobb. Hij krijgt de leiding over een jeugdgroep die eigenlijk niets met God en geloven te maken wil hebben. Ze hebben totaal geen zin om de Bijbel te lezen, laat staan om een relatie met God aan te gaan. Wat hij ook doet om ze te motiveren, niets lijkt te werken. Toch houdt hij vast aan zijn roeping en blijft hij de waarheid van Gods woord met hen delen. En wat er dan gebeurt, zullen Brandon en zijn studenten nooit vergeten…

 

 

 

3. Bookworm and the Beast

Izzy is klaar om de wereld te veranderen met haar beginnende carrière in PR. Maar dan rijdt de beroemde zakenman Grant Beiste per ongeluk haar vader aan met een auto. Izzy komt terecht in een publiek schandaal dat haar dwingt nauw samen te werken met de meedogenloze Grant. Terwijl ze vecht om zowel haar vader als Grants publieke imago te redden, leert ze een boek niet op de kaft te beoordelen.

 

 

 

 

 

4. Remember the Goal

Courtney is de nieuwe hardloopcoach op een christelijke school. Ze heeft zich als doel gesteld één van de leerlingen de langeafstandsloop te laten winnen. Tijdens de trainingen hebben de tieners allemaal zo hun eigen problemen. De jonge coach helpt de tieners met haar eigen ervaring in deze problemen en helpt ze het juiste levenspad met God te bewandelen. Een schitterende film die je veel leert over doorzettingsvermogen.

 

Deze en nog veel meer prachtige christelijke films en series zijn te bekijken op New Faith Network. Nog geen lid? Probeer het 14 dagen gratis op www.newfaithnetwork.nl.

 

#advertorial #newfaithnetwork