Terugblik Huis van Belledag 2018

Wat hebben wij weer genoten van de Huis van Belledag! Het was zo gaaf om jullie te zien. En wat hadden we een geluk met het mooie weer en de ijscoman met overheerlijk ijs. Je kunt hier nog even nagenieten van deze dag met de toffe aftermovie en foto’s!

Aftermovie

Kijk hier onze aftermovie van de Belledag!

Podium

‘s Ochtends hebben we gezongen en gedanst met de CHE live band. In de middag kwamen Sifra en Jafeth van Insalvation. Wat was het gaaf om allemaal elkaars hand vast te houden en samen te zingen: ‘Houd vol, houd vol, Hij laat nooit los.’ En met z’n allen roepen: ‘Jezus in mij is sterker dan de duivel!’

Als Huis van Belle mochten we eindelijk onze grote verrassing bekendmaken: de Bellebijbel komt eraan! Daarnaast heeft Eline alvast een beetje afscheid genomen en mochten we bidden voor Joyce, die Eline straks gaat overnemen.

Workshops

Jullie konden kiezen uit vier verschillende doeworkshops. Er werd had gewerkt aan de choreografie van Marianne bij de dansworkshop, mooie creaties gemaakt bij bible journaling, geoefend om tweestemmig een lied te leren bij de zangworkshop en de toffe armbandjes van Adaja waren erg leuk!

Stands

Bij de stands kon je van alles doen en kopen. Mooie sieraden bij Adaja en Boon, heerlijke producten bij Young Beauty, natuurlijk onze eigen stand met Belleproducten, en toffe spullen voor bible journaling. Ook kon je voetballen bij de goalie, balletjes blazen bij Geloofshelden en handletteren bij Viaa en nog veel meer.

Al met al…

Het was een gezellige dag, met veel mooie momenten, leuke activiteiten, toffe producten in de stands, heerlijk weer en overheerlijke ijsjes! Al met al een topdag.

Je kunt alle foto’s bekijken op onze facebookpagina!