Top 10 – wat lazen jullie in februari?

Wat lazen jullie massaal in februari? Opgelet, hier komt de top tien!

50shadesofgrey_header

1. Spannend: fifty shades of grey

Oeh, jullie klikten massaal op deze titel! Geen wonder, want seks is spannend. Wij lieten jullie zien waarom de film gewoon niet de talk of the month zou moeten zijn, enneh, we waren het met elkaar eens!

HOZIER

2. Naar de kerk met Hozier

Of niet natuurlijk, want waar hij over zingt is allemaal niet zo lekker. Moeilijke tekst waar niet iedereen het mee eens is. Heb jij ook nog een mening over de blog? Laat het ons weten!

fcc_bg_sized_3

3. Dipje? Lees dit blogje!

Heb je een geloofsdipje? Eline Visscher weet daar wel raad mee, en geeft je tien tips om uit die geloofsdip te komen. Niet alleen kan je je creativiteit kwijt, maar ook als je meer een denker bent geeft ze je tips om praktisch met je geloof aan de slag te gaan! Lezen dus.

HvB_3jaar

4. Wij zijn jarig!

Yes meiden, we zijn al drie! Ik ben er al drie jaar bij, en jemig, it’s been a fantastic ride! We delen dus prijzen uit, want wie jarig is trakteert, en wat een toeval: je kan nog meedoen tot vanavond 12 uur. Wel snel zijn, want er gingen je al ruim 300 meiden voor!

Mieke_gezondgewicht_weegschaal

5. Te dik? Te dun?

Vind jij jezelf te dik of te dun? Oh oh, die weegschaal houdt ons wel bezig zeg. Mij ook, ik ben juist weer begonnen met hardlopen… en nu nog proberen vol te houden. Enneh, interessante vraag van een anonieme lezeres: En hoe weet je nou of God je met dit gewicht gemaakt heeft of met een lager gewicht? Laat je weten wat jij vindt?

make-up_bril_header

6. Hip brilletje hier. Hip brilletje daar.

Leuk die modieuze brillen, maareh, waar zijn je ogen gebleven? Groot probleem voor brildragers (myself included): je ogen vallen niet meer zo op, terwijl die toch juist de eyecatchers zijn. Frederike geeft je tips!

HvB-Banner-655-330pxDEF

7. Clubbin’

Jullie zijn toch allemaal al wel lid geworden van de Huis van Belle club? Zo niet, snel doen! Als je wilt dat Belle blijft bestaan, wij de website weer eens kunnen pimpen, je het Huis van Belle shirt wil én een leuk cadeautje op je verjaardag wil krijgen dan ga je nu als de wiedeweerga lid worden toch?!

IMG_1227_header

8. Shoppingmoney

Krijg je het wel of niet, kleedgeld? En hoeveel? En wat is normaal? Annemein deed een vergelijkend warenonderzoek (of zoiets) en geeft je in Belle zelfs nog meer tips en trucs!

HvB-eline-photoshop

9. Eline door de photoshop. Nee toch?

Nee, niet echt natuurlijk, dat zouden we nooit doen. Deze blog is wel een ouwetje, maar blijkbaar vinden jullie ‘m nog steeds tof. Want ze laat zien dat ze ongeshopt een stuk mooier is, en dat het heel normaal (maar wel onrealistisch) is dat je jezelf vergelijkt met de perfecte plaatjes uit de bladen. Want: perfectie bestaat niet en photoshop is nep.

valentijnDIYheader

10. Love is in the air

Deze maand stond in het teken van de liefde, en dat kwam perfect tot uiting in deze cute DIY. Schrijf een weckpot vol lieve briefjes, of maak theezakjes met hartje of maak een hartjes-guirlande, niks is te gek. En het fijne is: ook na Valentijn een leuke bezigheid!

Nieuwe thema Maart

En dan ja, wat is het nieuwe thema van maart? Valt natuurlijk samen met het thema van Belle: The sky is the limit! Want bij Huis van Belle dromen we hard; van een eigen studio om DIY’s in te fotograferen en heel profi filmpjes op te nemen. We dromen van een pand aan de gracht. Van een Belle-autootje. We dromen van mooie mannen en van taart eten zonder aan te komen. En zo zie je maar weer, dromen hoeven niet altijd realistisch te zijn ;) Wat betekent voor jullie The sky is the limit? En wat zou je willen lezen hierover? Laat het ons weten!