Belle gaat on tour! Alle info!

Huis van Belle gaat on tour! We gaan naar Drachten, Zwolle, Den Bosch en Arnhem om een te gekke Girlsnight neer te zetten. Tijdens deze avond is er een inspirerend praatje, gezelligheid, DIY en leuke hebbedingetjes. Zien we jou ook?

Thema

Het thema van deze avonden is Better together. Welke woorden kun je gebruiken om een ander een compliment te geven en waarom is dat zo belangrijk? Hoe ontvang je complimenten en bemoedigingen? En hoe word jij een echte cheerleader voor anderen? Tijdens de avond gaan we hierover nadenken, gaan we oefenen met positieve woorden voor onszelf en voor anderen en we gaan een oefening doen om samen sterk te staan. Het wordt dus een avond lekker genieten van elkaars gezelschap.

Alle info op een rijtje

Omdat we naar steden gaan die verspreid liggen door Nederland, kun je kijken welke stad voor jou het meest dichtbij is. Elke avond zijn we te gast in een kerk, waar iedereen die in de omgeving woont mag komen. Kaartjes koop je op de avond zelf aan de deur. Maar het is wel verplicht om je via de website aan te melden voor een avond! Lees gauw door!

Er staan ook een paar stands, waar je leuke hebbedingetjes kunt kopen. Neem dus contant geld mee!

Wanneer & Waar
8 april                   Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten (je kunt je niet meer aanmelden, wel een kaartje kopen aan de deur)
9 april                   VEZ Centrum in Zwolle (je kunt je niet meer aanmelden, wel een kaartje kopen aan de deur)
22 april                 Evangelische gemeente Parousia in Den Bosch
23 april                 Koepelkerk in Arnhem

Tijd
De avonden beginnen om 18:45u en duren tot 21:45u.

Tickets
Kaartjes kun je op de avond zelf kopen aan de deur en kosten €10,-. Om ervoor te zorgen dat je niet heel lang in de rij staat, vragen we je om dit gepast mee te nemen in een envelop. Deze geef je dan af aan de deur en dan krijg je van ons je toegangsbewijs. Het is wel verplicht om je aan te melden voor een avond. Dat kan hieronder! (niet meer voor Zwolle en Drachten, wel aan de deur!)Advertentie Huis van Belle on tour

Belle agenda

De eerste Belle agenda komt eraan! De agenda komt half maart uit en kost €13,99. Als je naar een Girlsnight komt, kun je de agenda daar kopen en krijg je er nog een superleuk extraatje bij en krijg je de agenda leuk ingepakt mee! Dus neem genoeg contant geld mee!

Aanmelden

Kijk welke kerk het meest dichtbij is en geef je snel op voor een Girlsnight! Je kunt je hieronder aanmelden. Onder de eerste 100 aanmeldingen verloten we een mooi cadeau. En als je ook clublid bent, krijg je op die avond nog een leuk extraatje! Dus geef je snel op! (Als je naar Drachten of Zwolle komt, kun je je niet meer opgeven maar wel een kaartje aan de deur kopen!)

Knop_geefjeop