Trend: essence X pac-man

Wie o wie kent nog het spelletje Pac-man? Mega old-skool, maar verslavend! Het is zelfs weer te vinden in je app-store, dus je kan er weer helemaal induiken! Hoe dan ook, essence heeft een toffe lijn ontwikkeld die vanaf september te koop is. Wil je hebben natuurlijk, dus ik laat je zien welke toffe items ze hebben!

1. Baked highlighter – €2,59

Deze baked highlighter ziet er fantastisch uit, vind je niet? Het is het spookje waarvoor Pac-man altijd on the run is, en doordat het spookje doorzichtig is, kan je goed de highlighter zien zitten. Je kan kiezen voor een gouden of een rosé gouden gloed, maar het staat je waarschijnlijk allebei prachtig!

2. Eyeshadow palette – €7,99

Oh, dit is tof! Niet alleen is dit gewoon een prachtig palette vol prachtige kleuren, in de deksel zit ook nog een spelletje. Dat is tof! De kleuren in het palet zijn ook tof, van champagne tot diepe rode tinten, met glinstertjes erin.

3. Blush palette – €3,89

Dit palette is ook weer te gek. Je creëert er een heerlijk kleurtje mee op je wangen, zodat je er weer fris en fruitig uitziet. Van kersenrood tot koraal, het staat je allemaal!

4. Eye mask – €9,99

Ik hoop dat de prijs een drukfoutje is in de advertorial, maar anders is het vast de moeite waard. Dit is een fijn sheet-masker voor rond de ogen, zodat je er weer helemaal tegenaan kunt. Je ogen worden lekker wakker met dit masker, plus het bereidt je ogen voor de nodige make-up die je er nog misschien op doet! Win-win dus!

Welk item wil jij echt hebben?