Uit de zak van Belle… Winacties!

Jaaaaaa, eindelijk is het zover: Sinterklaas, 5 december, pepernoten, warme chocolademelk… en natuurlijk kadootjes! Ook Huis van Belle viert Sinterklaas en jij maakt kans op kadootjes uit onze zak!

Alpaca pantoffels

Heerlijk zachte pantoffels, als jij nog niet met je neus je tenen aan kunt raken ga je dat nu oefenen, want deze pantoffels wil je knuffelen! Martanja schreef er maandag al een review over. MegaGadgets stuurde ze naar ons op en wij sturen ze graag naar jou door! Als je ze niet wint, kun je ze hier bestellen. Post vooral ook even jouw alpaca-voeten op Insta, vinden we leuk! (vooral die foto waarop je probeert met je neus je alpacavoeten aan te raken…)

Boek Groene Beauty

Marika Wilmes schreef het boek Groene Beauty, over de kracht van natuur in je persoonlijke verzorging. Het boek staat vol recepten om zelf te maken, zoals dagcrème, lippenbalsem en haarmaskers. Alles op basis van moeder aarde. Check ook alvast even dit recept! Ben jij een beauty girl en wil je dit winnen? Dat kan! We mogen een exemplaar van dit boek weggegeven. Dank u Sinterklaasje…

Kneipp pakketje

Kneipp heeft een heerlijke nieuwe lijn: Cherry Blossom. Het is haast niet voor te stellen met dit winter-achtige weer, maar onder de douche met de geur van frisse lentebloesem is ultiem genieten, toch? We kregen een pakketje met een aantal producten uit deze nieuwe lijn opgestuurd, en ook dit pakketje sturen we met een hoop liefde naar een van jullie door. Wat zit erin? Een potje badkristallen, de body lotion spray en een fijne handcrème. Super handig voor alle schrale huidjes! De producten van Kneipp zijn zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen, paraffine en siliconen. Ook zijn de producten getest met respect voor het welzijn van mensen en dieren. Ga jij dit lekker smeren?

Rugtasje Moois uit de Kringloop

Onze blogger Ruth struint kringlopen af om de mooiste schatten te verzamelen en verkoopt deze via Insta. Onder de naam Moois uit de Kringloop (@mooisuitdekringloop) vind je de meest originele en unieke tassen, mandjes, kastjes en accessoires. Wij mogen een tof rugtasje van haar weggeven! Kijk nou, hiermee steel jij de show op school of in de kerk (zet zoals ik hier, kuch)!

Belle pakketje

En natuurlijk mag een leuk pakketje met producten uit de Belle shop niet ontbreken in de zak van Sint. We geven een set kaarten van Anne Sara weg. Hartstikke leuk om naar je vriendinnen te sturen of in je slaapkamer op te hangen.

Wil jij een van deze leuke producten winnen? Vul dan snel het formulier hieronder in en vergeet niet aan te geven wat jij graag zou willen winnen!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tot volgend jaar en de groetjes uit Utre… euh, Spanje!