Vacatures bij Huis van Belle

Kom jij ons team van zo’n 20 vaste vrijwilligers versterken en meebouwen aan onze missie? Huis van Belle helpt tienermeiden zichzelf en God te vinden in een overweldigende wereld! We organiseren evenementen, maken een tijdschrift en hebben een grote levendige online community. Daarnaast doen we nog zo’n tienduizend dingen en op dit moment hebben we de volgende vacatures open:

Creatieve vormgevers

Onze vormgevers spelen een belangrijke rol binnen Huis van Belle.

Ideeën en ontwerpen van flyers, Facebook banners, Instagram posts en Belle-producten vliegen om je oren (Belle wordt ergens anders vorm gegeven, dit gaat niet tot je werkzaamheden behoren). Als onze vormgever, richt jij je op het uitwerken en vormgeven van deze bruisende ideeën. Ook onverwachte uitdagingen schrikken je niet af (“Volgende week moet er een flyer klaar zijn, lukt dat?!”). Samenwerking met de verschillende teams geeft je vleugels. Je werkt vanuit onze huisstijl en krijgt daarbij ruimte om ons te verrassen met je eigen ideeën en creativiteit. Verder weet je de weg in Photoshop en Indesign. Het is superhandig als je je eigen laptop (en programma’s) hebt om mee te werken, maar zo niet, dan kunnen we je e.e.a. ter beschikking stellen.

Ben jij de creatieve vormgever die zich wil inzetten voor Huis van Belle en de ontwikkeling van onze materialen? Mail naar lisan.huisvanbelle@gmail.com

Fondsenwerver

We zijn op zoek naar een enthousiaste fondsenwerver! Heb je affiniteit met projecten en financiën? Weet jij je weg in “fondsenland”? Ben je inventief, creatief en zet je graag goede ideeën om in een top-aanvraag bij de fondsen? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Mailen kan naar joyce@huisvanbelle.nl

Financieel-administratief medewerker

Voor onze administratie zijn we op zoek naar een financieel-administratief medewerker.

Je houdt van cijfers en hebt hier ook ervaring mee. Het verwerken van facturen, incasso’s en storneringen is echt iets voor jou. Ook ben je zorgvuldig en je bouwt graag mee aan een jonge organisatie. Je bent twee dagen in de maand beschikbaar, maar de uren spreiden over de weken kan natuurlijk ook. Eén keer in de maand kom je sowieso langs op kantoor zodat je alles even door kunt nemen met onze directeur. De overige uren kun je eventueel vanuit huis werken.

Ben jij de financieel-administratieve kanjer die we zoeken, mail dan naar joyce@huisvanbelle.nl

Redacteur Team Online

Vind jij online werken te gek en is social media jouw ding? Kom dan ons Team Online versterken!

Als Online Redacteur coördineer en plan je blogs in. Je bent creatief en verzint leuke nieuwe online acties. Je hebt ervaring met social media en weet hoe je zorgt dat content goed gelezen wordt. Ook schrijf je zelf blogs als dat nodig is. Van winactie tot website en blog… jij weet je online weg goed te vinden…

Ben jij de SOCIAL topper die we zoeken, mail naar martanja@huisvanbelle.nl

Medewerker Marketing & Communicatie

Loop je warm voor Huis van Belle en is promotie je op het lijf geschreven?

Dan zoeken we jou om ons Team Marketing aan te vullen. Je denkt mee over ledenwerving, acties voor clubleden en het verbinden van ouders/donateurs aan het werk van Huis van Belle.  Je weet mooie ideeën om te zetten in praktische plannen en kunt deze ook uitvoeren. Van brainstorm tot uitvoering… als geen ander weet jij ons merk te versterken.

Ben jij de promo-tijger die Team Belle aanvult, mail dan naar sjanet.huisvanbelle@gmail.com

Management Assistent / P.A.

Als Management Assistent/ P.A. ben je de spil in het ondersteunen van onze managers en directeur. Plannen kun je als de beste en voor praktische ondersteuning draai jij je hand niet om. Je connect makkelijk met mensen en met een klein beetje informatie weet jij al snel wat je kunt doen om te helpen. Van administratie en organisatie tot een helpende hand waar nodig…

Ben jij de hands-on duizendpoot die ons team komt versterken, mail dan naar joyce@huisvanbelle.nl

ICT-er

Technische held(in) gezocht!

Weet jij wel raad met computers, systemen en technische stuff?

Kun jij onze systeembeheerder of technische helpdesk/gegevensbeveiliger zijn. Of wil je ons helpen met het optimaliseren van onze hardware en software?! Incidenteel of met een vaste frequentie per maand beschikbaar?! Reageer, want we zijn op zoek naar jou! Mailen kan naar joelle@huisvanbelle.nl

Open sollicitatie

Staat “jouw” vacature er niet tussen, maar wil je wel graag van betekenis zijn voor Huis van Belle en de tienermeiden van Nederland?! Stuur ons dan een open sollicitatie en we denken graag met je mee.

Kom jij werken als vrijwilliger voor Huis van Belle?

  • Bij Huis van Belle ben je van betekenis: voor de meiden van Nederland, je team én voor jezelf.
  • We werken professioneel en je leert veel over verschillende disciplines. We vinden het belangrijk dat je het leuk vindt wat je doet en je talenten ontwikkelt. Er is dus veel ruimte om dat te ontdekken.
  • Werken als vrijwilliger bij Huis van Belle staat supergoed op je CV; al regelmatig heeft dit onze teamleden een voorsprong gegeven bij andere sollicitaties.

Ook hebben we een groot netwerk waar je je voordeel mee kunt doen.

  • Je wordt onderdeel van een supergezellig team. We vieren alles, dus er is veel taart.
  • Je werkt met je hart en we weten allemaal dat je daar gelukkig van wordt.
  • Huis van Belle werkt met een team van vrijwilligers. Als je er prijs op stelt, is er reiskostenvergoeding beschikbaar. Ook we verwennen je graag met onder andere teamuitjes, kerstborrels en meer….

We hebben een missie die ons bindt:

Tienermeiden vertellen hoe mooi ze gemaakt zijn door hun Schepper!

Dat spreekt uit al onze persoonlijkheden.

Je past bij ons als je:

onze missie deelt en initiatief durft te nemen. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent niet bang om je mening te delen. Je durft je grenzen te bewaken maar werkt ook door als iets af moet of iemand in de knel zit. Je bent niet vies bent van een ‘simpel klusje’ – die pakken we namelijk met zn allen op – . Je hebt humor en je houdt van God!

Voldoe je niet aan alles? Dat snappen we maar al te goed! Wij zijn namelijk ook niet perfect.

Ons kantoor zit in Utrecht. Op maandag en woensdag zijn we daar te vinden. We vinden het tof als jij minimaal één dag(deel) of meer per week aanwezig kunt zijn. Maar ook als je minder beschikbaar bent of op andere dagen, horen we graag van je. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren bij het team van Huis van Belle kan vanaf 17 jaar.

SOLLICITEREN DOE JE ZO

Stuur ons een brief met daarin je motivatie, beschikbaarheid en C.V. Solliciteer je als vormgever, stuur dan ook je portfolio mee!

Wil je vrijblijvend kennismaken, dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Foto door Nienke van Denderen fotografie voor Belle

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 4 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Natuurlijk krijg je korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!