Vacatures bij Huis van Belle

We zijn weer op zoek naar een aantal helpende handen! Deze keer ook voor wat praktische klussen die vanuit huis uitgevoerd kunnen worden. We werken als Huis van Belle met een team van twaalf vrijwilligers aan onze mooie missie: Meiden op weg helpen in deze overweldigende wereld op zoek naar zichzelf en God. We maken het tijdschrift Belle, onderhouden onze online community en social media kanalen, bedenken en organiseren grote en kleinere events, brengen boeken en diverse producten uit…en daar komt veel bij kijken. Daarom zoeken we ondersteuning. Lijkt het je tof om bij te dragen aan onze missie, lees dan snel verder. Het gaat om vrijwilligersfuncties.

Schrijvers voor Belle

Houd je van schrijven, studeer je bijvoorbeeld journalistiek of ben je er gewoon goed in? Geef je dan op voor de schrijverspoule van ons tijdschrift Belle. We hebben een vast aantal schrijvers die artikelen voor ons schrijven of interviews afnemen. Mail met je motivatie, ervaring en informatie over jezelf en wat voor soort artikelen je leuk vindt om te schrijven en wat voorbeelden naar eline@huisvanbelle.nl

Video-goeroe

Die filmpjes krijgen we wel op band, maar ze monteren tot een leuk item, daar hebben we dan weer niet zo veel verstand van. We zoeken dus iemand die goed filmpjes kan monteren en editten, en die het hartstikke leuk vindt om filmpjes te monteren over vagina’s, meidenissues en lifehacks. Je hebt feeling met meiden, weet wat leuk kan zijn in een video en weet van het filmpje een flitsend en tof geheel te maken. Fijn als je in ieder geval één keer op kantoor kan komen om er over te kletsen, maar verder kan dit een klus zijn die je vanuit huis doet. Mail met sonja.huisvanbelle@gmail.com, met je motivatie en cv, en eventueel je portfolio.

Social media manager (mogelijk vanuit huis – 5 uur per week)

Onze facebook en instagramkanalen zijn groeiend en bereiken een betrokken doelgroep van ouders en tienermeiden. Elke dag worden er meerdere berichten geplaatst die onze doelgroep inspireren. Voor het bijhouden van deze kanalen zoeken we een enthousiast iemand die goed is met taal, weet wat online werkt en het leuk vindt om veel online te zijn. Dit kan makkelijk vanuit huis, we vinden het natuurlijk leuk als je met regelmaat op kantoor bent maar dat hoeft niet perse. Wel is het belangrijk dat je een aantal dagen op kantoor bent om ingewerkt te worden en vertrouwd te raken met onze tone of voice. Mail naar martanja@huisvanbelle.nl als je interesse hebt met je ervaring, motivatie en informatie over jezelf.

Online redacteur

Ter ondersteuning van ons online team zoeken we een redacteur die online werken te gek vindt. Je coördineert en plant blogs in, schrijft zelf een blog als dat nodig is, je bent creatief en verzint leuke nieuwe online acties en integreert social media in alles wat je doet. Wij bieden jou een gezellige werkplek met een te gek online team; je ontwikkelt je talenten en kunt zelfs nieuwe ontdekken. Niks is te gek, want soms help je ook mee om 1000 enveloppen te stempelen of om de taart op te krijgen! Lijkt het je wat en ben je beschikbaar op maandag (bij voorkeur, woensdag is ook bespreekbaar)? We verwachten je dan op ons kantoor in Utrecht. Mail je motivatie, cv en info over jezelf en welke dagen je kunt naar martanja@huisvanbelle.nl

Vormgever

Op ons Belle HQ komen de ideeën voor nieuwe producten en dingetjes gewoon uit onze mouw gerold. Onze producten maken we zelf, en onze vormgeefster is daarvan de spil in het web. We zijn op zoek naar een tweede vormgeefster, die één dag in de week op ons kantoor wil werken, bij voorkeur de maandag of de woensdag. Je kan je eigen laptop meenemen, maar eventueel hebben we er op kantoor eentje waar je gebruik van kan maken. Je kent de weg in Photoshop en Indesign, en je kan goed samenwerken. Wij bieden je een gezellige plek in een dynamisch team, taart en onverwachte uitdagingen (volgende week moet die cover klaar zijn, lukt dat?!) Mail je motivatie, cv en info over jezelf en welke dagen je kunt naar sonja.huisvanbelle@gmail.com. PS: Het gaat om een vrijwillige functie!

Waarom zou je willen werken als vrijwilliger voor Huis van Belle?

– Het staat supergoed op je CV, al meermalen heeft dit een van onze vrijwilligers een voorsprong gegeven bij een sollicitatie.
– Je wordt onderdeel van een supergezellig team dat ook persoonlijk op elkaar betrokken is.
– We vieren alles dus er is veel taart.
– Huis van Belle heeft een groot netwerk waar je je voordeel mee kunt doen.
– Je werkt met je hart en we weten allemaal dat je daar gelukkig van wordt.
– We vinden het belangrijk dat je het leuk vindt wat je doet en je talenten ontwikkelt, er is dus veel ruimte om dat te ontdekken.
– We werken professioneel en je leert veel over verschillende disciplines
– Er zijn veel verschillende beloningen zoals teamuitjes, kerstborrels en scholing of coaching als je dit wilt.
– Je bent onderdeel van een invloedrijke club en een positief en sterk merk dat goed in de markt ligt.
– Alleen werken met vrouwen is gewoon echt heel gezellig, er valt nooit een onvertogen woord en je krijgt vaak complimentjes!

Wat wij je bieden:

We hebben een missie die ons bindt: Tienermeiden vertellen hoe mooi ze gemaakt zijn door hun Schepper en dat spreekt uit al onze persoonlijkheden. Je past bij ons als je: onze missie deelt, initiatief durft te nemen, en niet bang bent je mening te delen, verantwoordelijkheidsgevoel hebt, je grenzen durft te bewaken maar ook doorwerkt als iets af moet of iemand in de knel zit, niet vies bent van een ‘simpel klusje’ – die pakken we namelijk met zn allen op, humor hebt en van God houdt! En voldoe je niet aan alles? Snappen we, wij zijn namelijk ook niet perfect.

Solliciteren kan vanaf 18 jaar. 

Foto door Nienke van Denderen fotografie voor Belle