Vacatures bij Huis van Belle

We zijn weer op zoek naar een aantal helpende handen! Deze keer ook voor wat praktische klussen die vanuit huis uitgevoerd kunnen worden. We werken als Huis van Belle met een team van twaalf vrijwilligers aan onze mooie missie: Meiden op weg helpen in deze overweldigende wereld op zoek naar zichzelf en God. We maken het tijdschrift Belle, onderhouden onze online community en social media kanalen, bedenken en organiseren grote en kleinere events, brengen boeken en diverse producten uit…en daar komt veel bij kijken. Daarom zoeken we ondersteuning. Lijkt het je tof om bij te dragen aan onze missie, lees dan snel verder. Het gaat om vrijwilligersfuncties.

Webshopcoördinator (mogelijk vanuit huis – 4 uur per week)

Elke dag komen er bestellingen binnen in onze webshop en die moeten natuurlijk ingepakt en verstuurd. Het kost ongeveer een kwartier tot een halfuur per dag (eens in de twee dagen verzenden mag ook). De verzendingen moeten leuk ingepakt worden, gefrankeerd, het adres erop geschreven en dan naar de brievenbus gebracht. Soms moeten er ook pakketjes naar het postkantoor gebracht worden (ongeveer eens per week). Ook hou je de voorraad bij en bestel je bij als iets op is. Als iemand mailt over haar bestelling, beantwoord je ook de mail. Wat heb je ervoor nodig: Een beetje creativiteit voor het leuk inpakken, gestructureerd en ordelijk kunnen werken en een beetje ruimte voor de spullen die verzonden moeten worden (vier planken ongeveer). Je mag dit op kantoor bij ons doen maar het mag ook thuis. Het is fijn als je een beetje centraal woont zodat je als dat nodig is, dingen bij ons op kantoor op kunt halen. Wil je reageren? Mail met je motivatie, wat achtergrond over jezelf (wie je bent, wat je doet, hoeveel tijd je hebt, waar je woont etc.) naar eline@huisvanbelle.nl 

Cadeautjescoördinator (mogelijk vanuit huis – 2 uur per week)

Meiden die lid zijn van de Belleclub, krijgen een cadeautje op hun verjaardag. Eens per maand printen we hun adressen uit en moeten deze op de (al ingepakte) cadeautjes worden geplakt. Deze moeten dan twee keer in de week op de post gedaan worden. Niet veel werk maar toch fijn als iemand dit voor ons wil doen en je maakt er veel meisjes blij mee! Wat heb je ervoor nodig? Een beetje structuur om met de data om te gaan, ruimte om de cadeautjes op te slaan, bij voorkeur haal je ze bij ons (Utrecht) of het inpakcentrum (Barneveld) op. Wil je reageren? Mail met je motivatie, wat achtergrond over jezelf (wie je bent, wat je doet, hoeveel tijd je hebt, waar je woont etc.) naar eline@huisvanbelle.nl 

Schrijvers voor Belle

Houd je van schrijven, studeer je bijvoorbeeld journalistiek of ben je er gewoon goed in? Geef je dan op voor de schrijverspoule van ons tijdschrift Belle. We hebben een vast aantal schrijvers die artikelen voor ons schrijven of interviews afnemen. Mail met je motivatie, ervaring en informatie over jezelf en wat voor soort artikelen je leuk vindt om te schrijven en wat voorbeelden naar eline@huisvanbelle.nl

Social media manager (mogelijk vanuit huis – 5 uur per week)

Onze facebook en instagramkanalen zijn groeiend en bereiken een betrokken doelgroep van ouders en tienermeiden. Elke dag worden er meerdere berichten geplaatst die onze doelgroep inspireren. Voor het bijhouden van deze kanalen zoeken we een enthousiast iemand die goed is met taal, weet wat online werkt en het leuk vindt om veel online te zijn. Dit kan makkelijk vanuit huis, we vinden het natuurlijk leuk als je met regelmaat op kantoor bent maar dat hoeft niet perse. Wel is het belangrijk dat je een aantal dagen op kantoor bent om ingewerkt te worden en vertrouwd te raken met onze tone of voice. Mail naar martanja@huisvanbelle.nl als je interesse hebt met je ervaring, motivatie en informatie over jezelf.

Online redacteur

Ter ondersteuning van ons online team zoeken we een redacteur die online werken te gek vindt. Je coördineert en plant blogs in, schrijft zelf een blog als dat nodig is, je bent creatief en verzint leuke nieuwe online acties en integreert social media in alles wat je doet. Wij bieden jou een gezellige werkplek met een te gek online team; je ontwikkelt je talenten en kunt zelfs nieuwe ontdekken. Niks is te gek, want soms help je ook mee om 1000 enveloppen te stempelen of om de taart op te krijgen! Lijkt het je wat en ben je beschikbaar op maandag (bij voorkeur, woensdag is ook bespreekbaar)? We verwachten je dan op ons kantoor in Utrecht. Mail je motivatie, cv en info over jezelf en welke dagen je kunt naar martanja@huisvanbelle.nl

Waarom zou je willen werken als vrijwilliger voor Huis van Belle?

– Het staat supergoed op je CV, al meermalen heeft dit een van onze vrijwilligers een voorsprong gegeven bij een sollicitatie.
– Je wordt onderdeel van een supergezellig team dat ook persoonlijk op elkaar betrokken is.
– We vieren alles dus er is veel taart.
– Huis van Belle heeft een groot netwerk waar je je voordeel mee kunt doen.
– Je werkt met je hart en we weten allemaal dat je daar gelukkig van wordt.
– We vinden het belangrijk dat je het leuk vindt wat je doet en je talenten ontwikkelt, er is dus veel ruimte om dat te ontdekken.
– We werken professioneel en je leert veel over verschillende disciplines
– Er zijn veel verschillende beloningen zoals teamuitjes, kerstborrels en scholing of coaching als je dit wilt.
– Je bent onderdeel van een invloedrijke club en een positief en sterk merk dat goed in de markt ligt.
– Alleen werken met vrouwen is gewoon echt heel gezellig, er valt nooit een onvertogen woord en je krijgt vaak complimentjes!

Wat wij je bieden:

We hebben een missie die ons bindt: Tienermeiden vertellen hoe mooi ze gemaakt zijn door hun Schepper en dat spreekt uit al onze persoonlijkheden. Je past bij ons als je: onze missie deelt, initiatief durft te nemen, en niet bang bent je mening te delen, verantwoordelijkheidsgevoel hebt, je grenzen durft te bewaken maar ook doorwerkt als iets af moet of iemand in de knel zit, niet vies bent van een ‘simpel klusje’ – die pakken we namelijk met zn allen op, humor hebt en van God houdt! En voldoe je niet aan alles? Snappen we, wij zijn namelijk ook niet perfect.

Solliciteren kan vanaf 18 jaar. Reageren kan tot 1 september.

Foto door Nienke van Denderen fotografie voor Belle