Vacatures – nieuwe teamleden gezocht

Zoek je leuk vrijwilligerswerk, ben je 19 jaar of ouder en ben je op maandag of woensdag beschikbaar? Bij Huis van Belle zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steken, niet vies zijn van taart, graag in een team werken, gekke dingen kunnen bedenken en iets hebben met meiden. Huis van Belle helpt tienermeiden zichzelf en God te vinden in een overweldigende wereld! We organiseren evenementen, maken een tijdschrift en hebben een grote levendige online community. Hieronder staan een aantal vacatures, misschien zit er iets voor jou tussen? Is een dag per week teveel maar zou je ons wel willen helpen op events of bij losse projecten? Mail dan je motivatie naar sonja.huisvanbelle@gmail.com. Ook dan gaan we graag met je in gesprek.

Redacteur Belle

Kun je goed schrijven en regelen? Ter ondersteuning van onze Belle-redactie zoeken we een redacteur die vanaf het brainstormproces betrokken is bij het maken van een nieuw nummer van Belle. Je stuurt de schrijvers aan en geeft hen gerichte opdrachten voor het schrijven van de artikelen. Verder redigeer je de artikelen, vul je rubrieken aan, houd je interviews met meiden, schrijf je zelf af en toe een artikel, vraag je beeld op enzovoorts. Een veelzijdige job dus. Het liefst kun je een dag per week of twee weken op kantoor in Utrecht zijn. De maandag en woensdag zijn onze kantoordagen. Iets voor jou? Mail dan je motivatie en c.v. naar sonja.huisvanbelle@gmail.com

Redacteur Online

Ter ondersteuning van ons online team zoeken we een redacteur die online werken te gek vindt. Je coördineert en plant blogs in, schrijft zelf een blog als dat nodig is, je bent creatief en verzint leuke nieuwe online acties. Je hebt ervaring met social media en weet hoe je zorgt dat content goed gelezen wordt. Wij bieden jou een gezellige werkplek met een te gek online team; je ontwikkelt je talenten en kunt zelfs nieuwe ontdekken. Niks is te gek, want soms help je ook mee om 1000 enveloppen te stempelen of om de taart op te krijgen! Lijkt het je wat en ben je beschikbaar op maandag (bij voorkeur, woensdag is ook bespreekbaar). We verwachten je dan op ons kantoor in Utrecht. Mail dan naar martanja@huisvanbelle.nl

‘Instagrammy’ gezocht

Weet jij alle ins en outs van Instagram en kun je goed overweg met het inplannen van foto’s en berichten? Of wil je dit graag leren? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor het plaatsen en bedenken van onze posts op Instagram zoeken we een enthousiast iemand die goed is met taal, weet wat online werkt en het leuk vindt om veel online te zijn. Voor deze functie is het handig om wekelijks op kantoor te zijn, vanwege het posten over teamwerk, adhoc acties etc. Maar af en toe vanuit huis werken is ook mogelijk. Mail naar martanja@huisvanbelle.nl als je interesse hebt met je ervaring, motivatie en informatie over jezelf.

Vormgever

Het werk groeit, we blijven maar leuke flyers, boekjes, banners, tasjes en advertenties bedenken.  We zijn (alweer) op zoek naar een vormgeefster, die één dag(deel) in de week, op maandag of woensdag, ons team wil versterken. Je kent de weg in Photoshop en Indesign, en je kan goed samenwerken. Wij bieden je een gezellige plek met twee leuke vormgeefcollega’s en onverwachte uitdagingen (volgende week moet die cover klaar zijn, lukt dat?!). Gebruik van eigen laptop is wenselijk. Mail je motivatie, cv en info over jezelf en welke dagen je kunt naar sonja.huisvanbelle@gmail.com. PS: Ben je eens per twee weken beschikbaar? Ook dan zien we graag je reactie!

Klantenservice

Ben je gestructureerd en nauwkeurig, en heb je een dag(deel) per week tijd? Kom helpen bij de klantenservice! Het gaat om het beantwoorden en verwerken van mails van onze clubleden over hun abonnement. We maken gebruik van een administratiesysteem waar je in leert te werken. We hebben je heel graag hier op kantoor (op (maandag of woensdag in Utrecht) maar als het echt alleen vanuit huis kan, mail dan ook even om te overleggen. Mail je motivatie naar joelle@huisvanbelle.nl.

Waarom zou je willen werken als vrijwilliger voor Huis van Belle?

  • Het staat supergoed op je CV, al meermalen heeft dit een van onze vrijwilligers een voorsprong gegeven bij een sollicitatie.
  • Je wordt onderdeel van een supergezellig team dat ook persoonlijk op elkaar betrokken is.
  • We vieren alles dus er is veel taart.
  • Huis van Belle heeft een groot netwerk waar je je voordeel mee kunt doen.
  • Je werkt met je hart en we weten allemaal dat je daar gelukkig van wordt.
  • We vinden het belangrijk dat je het leuk vindt wat je doet en je talenten ontwikkelt, er is dus veel ruimte om dat te ontdekken.
  • We werken professioneel en je leert veel over verschillende disciplines
  • Er zijn veel verschillende beloningen zoals teamuitjes, kerstborrels en scholing of coaching als je dit wilt.
  • Je bent onderdeel van een invloedrijke club en een positief en sterk merk dat goed in de markt ligt.
  • Alleen werken met vrouwen is gewoon echt heel gezellig, er valt nooit een onvertogen woord en je krijgt vaak complimentjes!

Reageer met je motivatie, leeftijd, werkervaring en opleiding en welke dag je beschikbaar bent in de mail + je cv en vermeld duidelijk voor welke functie je wilt solliciteren. Solliciteren kan vanaf 19 jaar. Reageren kan tot 5 maart.