Vacatures stagiaire(s) / afstudeerder(s)

Huis van Belle helpt tienermeiden zichzelf en God te vinden in een overweldigende wereld! We hebben een missie die ons bindt: Tienermeiden vertellen hoe mooi ze gemaakt zijn door hun Schepper! Dat spreekt uit al onze persoonlijkheden. We organiseren evenementen, maken een tijdschrift en hebben een grote levendige online community. Daarnaast doen we nog zo’n tienduizend dingen….

Op dit moment hebben we ruimte voor:

Stagiaire(s) en/of afstudeerder(s)

 

Welke stages kan je bij ons doen?

Van marketing tot aan eventmanagement tot aan journalistiek en communicatie en meer: Huis van Belle biedt unieke stage-kansen voor een keur aan opleidingen. We zijn een brede organisatie met veel verschillende mogelijkheden, en elk team kan jou een fijne plek bieden. Iets combineren? Dat kan ook!

Ons kantoor zit in Utrecht. We zijn daar op maandag en woensdag daar aanwezig. Meer uren maken bij ons kan, maar dat vraagt van jou de nodige discipline om zelfstandig (thuis) te werken. We staan daarbij altijd in nauw contact met je via w’app en videobellen.

Wat bieden we?

  • Bij Huis van Belle ben je van betekenis: voor de meiden van Nederland, je team én voor jezelf.
  • We werken professioneel en je leert veel over verschillende disciplines. We vinden het belangrijk dat je het leuk vindt wat je doet en je talenten ontwikkelt. Er is dus veel ruimte om dat te ontdekken.
  • Werken als stagiaire of afstudeerder bij Huis van Belle staat supergoed op je CV; al regelmatig heeft dit onze teamleden een voorsprong gegeven bij andere sollicitaties.
  • Ook hebben we een groot netwerk waar je je voordeel mee kunt doen.
  • Je wordt onderdeel van een supergezellig team. We vieren alles, dus er is veel taart.
  • Je werkt met je hart en we weten allemaal dat je daar gelukkig van wordt.
  • Huis van Belle werkt met een team van vrijwilligers. Als je er prijs op stelt, is er reiskostenvergoeding beschikbaar. Ook we verwennen je graag met onder andere teamuitjes, kerstborrels en meer….

Wie zoeken we?

Je past bij ons als je onze missie deelt en initiatief durft te nemen. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent niet bang om je mening te delen. Je durft je grenzen te bewaken, maar werkt ook door als iets af moet of iemand in de knel zit. Je bent niet vies bent van een ‘simpel klusje’ – die pakken we namelijk met z’n allen op – . Je hebt humor en je houdt van God!

Voldoe je niet aan alles? Dat snappen we maar al te goed! Wij zijn namelijk ook niet perfect.

Laat ons weten wat jij zoekt in je stage en waarom jij onze ideale kandidaat bent en wie weet word jij een van onze nieuwe stagiaires of afstudeerder!

Stuur je sollicitatie naar info@huisvanbelle.nl en ding mee naar een unieke kans die je leven op z’n kop zet.