Vaderdag – 5 leuke cadeautjes onder de 20 euro

Omdat we allemaal van onze papa houden en hem ook wel eens willen verrassen, geven we je vandaag 5 leuke cadeautips. Alles onder de 20 euro, zodat je niet direct blut bent. Mijn gratis tip: geef een cadeau met elkaar. Jij en je moeder samen, of jij en je broers en zussen. En onthoud: vaderdag gaat niet persé om cadeautjes, maar vooral om samen met je pa iets te doen. Maar hoe je het ook doet: have fun!

Happy vaderdag pap!

Leren wikkelarmband – € 17,95

Deze leren armband is er in veel verschillende variaties, maar deze blauwe vind ik het mooist. Te verstellen, dus past altijd, en het toffe aan leer is dat het lang mee gaat, en dat het zo mooi verweerd. Dus niet alleen een cadeau voor dit jaar, maar eentje die je vader nog jaren hierna kan dragen. En als je vader een beetje durft draagt hij dit ook gewoon bij zijn zondagse nette pak ;)

Verzorgende scheerzeep – € 9,95

Deze scheerzeep is perfect voor alle vaders die van scheren nog een ambacht maken. Een ouderwetse scheerkwast, lekker rond draaien voor extra schuim en inzepen maar (ja, stiekem deze methode gebruikt als ik mijn benen ging scheren…sorry pap!) Bonuspunten voor deze scheerzeep is het mooie potje en de verzorgende shea boter. Wat denk je, inslaan en dan stiekem voor jezelf claimen?

Ketting – € 13,95

Deze ketting is lekker authentiek en simpel. Eén bandje, één groot kruis, één kleintje, geen poespas. Dit is voor de vaders die liever hun geloof leven dan er maar over te praten. Ik vind m vooral heel erg passen bij vaders die boswachter zijn of strandjutter of professioneel vuurtje stoker. Maar goed, ook als je pa in het echte leven een kantoorbaan heeft kan deze ketting natuurlijk perfect bij zijn vakantie-outfit!

Stropdas – € 18,95

Als je vader dus een kantoorbaan heeft, of vaak een pak moet dragen inclusief stropdas, dan is dit cadeau natuurlijk perfect. Deze das is een beetje anders dan anders, want gebreid. Hij is er ook in verschillende kleuren, dus als je liever voor dennengroen, geel of mahonie met witte stippen wil gaan kan dat ook. Ietsje duurder zijn deze dassen, maar ik tip ze gewoon gratis voor je, want lekker anders.

Armband met kompas – € 18,95

Mijn vader raakte tijdens vakanties zo vaak de weg kwijt, deze kompas armband was perfect geweest voor hem. Dus voor alle vaders die de weg kwijt raken of die gewoon super stoere trektochten maken door de natuur,  met dit cadeau raken ze nooit meer de weg kwijt. Easy peasy!

Ga jij iets aan je vader geven, en wat wordt het? Laat het ons weten in de comments!

Deze blog werd geschreven in samenwerking met Trendhim

Heb je ons nieuwe zomerboek al gezien? Samen met Anne Sara hebben we een fantastisch boek gemaakt dat je wil hebben! Koop het nu in onze shop of krijg het gratis als je clublid bent! (Of je kiest voor onze toffe schoolagenda, dat wordt kiezen!)