Versier je beanie

Mijn oren houden ze niet warm (gelukkig is dat nog niet nodig deze winter), maar wat vind ik ze toch leuk! Beanies. De laatste tijd ben ik ook erg (en dan echt heeeel erg) fan van kattenteksten of andere dingen die op kleren of accessoires staan. Dus ik dacht, wat als je die twee dingen combineert, dat is leuk!

Helaas vind ik het iets minder leuk dan gehoopt. Ik wilde het jullie toch laten zien, omdat het jullie misschien wel op een (beter) idee brengt, want je kan ook bijvoorbeeld er een tekst op maken. Zo,wat een lang verhaal.. laten we maar snel beginnen!

beanie1

Wat moet je doen?

Stap 1: Teken op een papiertje wat je op je beanie wilt gaan naaien. Ik heb gekozen voor een ‘katten-snuit’, maar je kan ook gaan voor een woord of bijvoorbeeld een hartje.

Stap 2: Deze stap is optioneel, maar je zou met krijt alvast een schets kunnen maken op de beanie, zodat je later geen foutjes maakt. Deze stap heb ik overgeslagen.

beanie2

Stap 3: En nu is het tijd om te naaien! Het is echt heel simpel, dus ook niet veel over te vertellen. Je maakt een knoopje aan het einde en begint met naaien.

Stap 4: Aan de achterkant is zijn er nu veel draadjes over die bijvoorbeeld te lang zijn, deze kun je eraf knippen om hem iets netter te maken. Pas op dat je niet de knoopjes eraf knipt want dat is een hoop gepriegel om ze weer te fixen, ik spreek uit ervaring ;) En je beanie is klaar, wiehoeee!

beanie3

Wat zou jij op je beanie maken?

Deze blog werd geschreven door Annemarijn