Videoblog: cupcakes versieren

Deze week heb ik voor jullie een videoblog opgenomen. Hierin laat ik zien hoe je cupcakes kunt versieren. Ik laat zien hoe je makkelijk een plakje marsepein of fondant op een cupcake maakt en hoe je een leuk strikje kunt maken met behulp van alleen een schilmesje!

Ook is er nu het Flevo Festival bezig. Afgelopen donderdag kon je daar bij Huis van Belle cupcakes versieren. Voor wie er niet was maar wel graag aan de slag wil en wat inspiratie nodig heeft, of voor wie er wel was en nog even wil weten hoe het ook al weer ging: hierbij de uitlegfoto’s! Gewoon om wat inspiratie op te doen als je cupcakes wilt versieren. :-)

Over twee weken komt er weer een filmpje over hoe je cupcakes op een leuke manier kunt presenteren tijdens een feestje of cadeau kunt geven. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vonden! Wat vinden jullie, zal ik vaker filmpjes maken?

 

ps. Was je op Flevo en heb je een flyertje gekregen? Laat hieronder een reactie achter en laat weten hoe je het vond! Dan maak je kans op een cupcakepakket!