Vrouwen aan de top

Morgen is het Internationale Vrouwendag! Britta van der Moot is een powervrouw die voor de top wil gaan.  Maak vandaag kennis met haar!

Hallo meiden! Mijn naam is Britta van der Moot en ik ben 21 jaar oud. Op dit moment studeer ik HRM aan de Christelijke Hogeschool Ede. ‘HRM, waar staat dat voor?’ zal je nu vast denken. Ik leg het even uit. HRM staat voor Human Resource Management. Het is een zakelijke studie en je wordt een soort van matchmaker tussen organisatie en medewerker. De Robert ten Brink van de zakenwereld. Hoe leuk is dat!

Who run de World? Girls

De tijd dat meiden alleen werden opgeleid om thuis lekker te kunnen koken, is voorbij. Maar nu heb jij de kans om de top te bereiken! En welke top dat is, dat is helemaal aan jou. Graag wil ik van alles wat weten en ben ik niet van de details, daarom dus HRM. Ik wil breed inzetbaar zijn en graag veel leren over organisaties. Dus kies ik ervoor om na mijn HRM een master te gaan doen. Zo kies ik mijn weg naar de top. Want zakelijke studies zijn helemaal niet saai en al helemáál niet alleen voor mannen

Heb je iets met organisaties? Heb je iets met mensen? En ben je benieuwd hoe een zakelijke studie op de CHE is? Kom dan op woensdag 5 april naar de Experience Day van de opleidingen Bedrijfskunde MER of HRM. Natuurlijk kun je ook vast langskomen op de Open Avond op dinsdag 21 maart. Ik ben er ook en hoop je dan graag te zien! Zie je dan!

Britta van der Moot, Christelijke Hogeschool Ede

Deze blog schreven we samen met de Christelijke Hogeschool Ede