Waar zijn die leuke boys op de camping?

Jaaaa, het is zomer! Je tent staat, je hebt je kleurrijke nagellakje op, waar zijn de boys? En belangrijker: hoe kom je met ze in touch? 

Waar vind je de boys?

1. De sportveldjes

Waar sportveldjes zijn, daar zijn jongens. Of ze nu aan het voetballen, basketballen of chillen zijn, dit is dé plek. Vergeet daarbij ook de tennistafel niet. Dus kijk op de plattegrond van de camping waar deze spot is en loop er eens een keer langs. Allemaal in het kader van ‘de camping verkennen’. Vind je het zelf leuk om te sporten? Dan heb je helemaal een goede reden om daar eens te kijken. En dan bedoel ik niet het sportveldje.. 

2. Het zwembad of het meertje

Geen sportveldje? Check het zwembad of het strandje aan het meer of de zee eens. Vaak staan ze relaxt een balletje hoog te houden of liggen ze te chillen met muziek aan. Goede reden om je nieuwe bikini aan te trekken en op een afstandje de boel eens te observeren. Neem een boek/tijdschrift/muziek mee, zodat je ‘iets te doen hebt’ terwijl je stiekem kijkt welke boy jou het leukste lijkt. Ondertussen kun je lekker werken aan je bruine kleurtje. 

Oké. De boys zijn gevonden, wat nu?

3. Tijd voor de afwas

Een fantastische manier om in touch te komen: de afwas! Is dat karwei ook nog ergens goed voor.. Zorg ervoor dat je ongeveer tegelijkertijd moet afwassen, goed timen dus. Een easy kletspraatje over of hij de afwas ook zo stom vindt is snel gemaakt. Vraag eens door over waar hij vandaan komt en of hij al lang op de camping staat (dat jij hem gister zag arriveren zeggen we natuurlijk niet). Next afwas: een sopgevecht! 

4. Ga kijken naar z’n voetbalskills

Het makkelijkste is om via anderen in touch te komen met die ene leuke jongen. Zet hiervoor bijvoorbeeld je broer(tje) in. Jongens onderling klikken vaak goed, vooral als ze samen een balletje gaan trappen. Dan kun jij ondertussen langs de zijkant toekijken en wat leuke opmerkingen maken over z’n voetbalskills. Als het dan te donker wordt om te voetballen, blijven jullie gewoon hangen en raak je vanzelf aan de praat. 

5. Ga naar de vakantie-hangplek

Geen broer(tje)? Kijk of er ‘s avonds jongeren op een bepaalde plek verzamelen en join! Op vakantie is iedereen op zoek naar nieuwe contacten en ontstaan gesprekjes snel. Hele andere vibes dan op school. Je hoort er snel gewoon bij, dus ga erbij zitten. Hoe spannend het ook is, wie weet ontmoet je super leuke mensen! 

Enjoy je vakantie! Zonder boys kan dat ook heel goed. Ga vooral lekker chillen. Mocht je toch een leuke boy ontmoeten: laat je niet gek maken en doe geen dingen die je niet wil. :) x Luca

Foto door Nienke van Denderen fotografie voor Belle