Waarom de Belledag op de CHE is

Net als in 2017 zet de CHE weer gastvrij haar deuren open voor de Huis van Belledag 2018. En daar zijn we blij mee! Maar wat is het nou: de CHE?

Even voorstellen

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) is een school met verschillende HBO opleidingen. Dus als je examen hebt gedaan op de middelbare school of op het MBO kun je daarna gaan studeren aan de CHE. Er zijn allerlei studierichtingen waar je uit kunt kiezen zoals bedrijfskunde, verpleegkunde, journalistiek etc. In de naam staat het woord christelijk en dat is niet voor niks. Het onderwijs en alles wat er op school gebeurt staat namelijk in het licht van de Bijbel. Maar iedereen is welkom, of je nu gelooft of niet. Ook leuk om te weten: de CHE is dit jaar voor de 11de keer verkozen tot beste middelgrote hogeschool van Nederland!

Handige locatie

Naast het feit dat de CHE een mooi gebouw heeft waar heel veel kan is het ook nog aardig in het midden van Nederland en vlakbij de snelweg! En dat is handig want jullie komen overal vandaan. De een zal wat vroeger in de auto moeten stappen dan de ander maar dat mag de pret niet drukken toch?

Voor ouders

In de ochtend is er voor ouders en jeugdleiders ook een programma. Want als je van zover komt is het wel handig als je ouders ook onder de pannen zijn 😉. In een latere blog vertellen we nog wat er zoal in Ede te doen is voor de middag. Zo kunnen jullie er samen een Ede’s  dagje van maken.

Om je even lekker te maken en om je een idee te geven van het gebouw hier vast wat foto’s.

Het is een groot gebouw dus we lopen wat af 😉

Groot is ook handig want we passen makkelijk met z’n allen in de grote kantinehal.

Buiten is er genoeg ruimte voor stands

Maar binnen is ook plek zat.

De stand van Adaja is dit jaar ook weer van de partij en Laila zal een van de crea-workshops geven.

Bij de stands is van alles te zien en je kunt vaak ook wat doen of maken.

Dussss; wil je erbij zijn in dit mooie gebouw? Meld je dan aan voor onze fantastische dag!