Waarom jij naar het Instagram-event van de CHE moet komen

Hoi! Als eerst zal ik mijzelf even voorstellen: Ik ben Iris, 19 jaar en een ontzettende fan van bloggen. Vanaf het moment dat ik mijn eerste letters in mijn letterboekje kon zetten, ben ik al bezig met het vertellen van verhaaltjes. Over een prinses die gered moest worden, een dagboekfragment van een leuke dag tijdens de dierentuin, het kwam allemaal voorbij en ik vond het geweldig. Toen ik merkte dat je, op het magische internet, een soort online dagboek bij kon houden, was ik gelijk verkocht. Het begon bij blogspot, ik maakte mijn ‘mooiste’ site aan (ontzettend veel roze of course) en schreef een voorstelblogje. ‘Dit wordt leuk!’, dacht ik bij mezelf en sindsdien ben ik nooit meer gestopt met bloggen.

Op mijn blog ‘Verhaalwaardig’ schrijf ik nu al een aantal jaar. Maar, zoals de naam misschien al verraad, schrijf ik over alles dat een beetje een verhaal waardig is (en dat is een hele hoop kan ik je vertellen!). Het hoofdonderwerp ben ik zelf. Niet omdat ik mezelf nu ontzettend interessant vind, maar omdat ik het bijna een beetje magisch vind om een gebeurtenis vanuit mijn ogen te vertellen. De gevoelens die ik bij een onderwerp heb, iets dat mij onzeker maakt of juist omdat ik een ontzettend goede dag heb. Het liefst schrijf ik over alles, maar dat is misschien een beetje te enthousiast.

Het Blog- en Instagramevent van de CHE

Ook ik ben naar het Blog- en Instagramevent van de CHE geweest. Een beetje spannend was het wel, want op dat moment was ik niet zo goed in sociale situaties, maar het was écht ontzettend gezellig. Allemaal leuke meiden die met hetzelfde bezig waren als ik, maar toch had ieder hun eigen onderwerp. Inspiratie opdoen, een oefening met een blog schrijven én ontzettend lekkere koekjes waren een goede combinatie. Het was een erg leuke avond en ik ben zeker met een ‘voldaan’ gevoel naar huis gegaan.

Ook als je nog niet zoveel hebt met bloggen of Instagram kan ik het aanraden! Je wordt niet verplicht om een blog te beginnen en je wordt zeker niet verplicht om perfecte instagramfoto’s te maken (oh en, wat is perfect eigenlijk überhaupt!). Wat je wél krijgt, zijn goede tips. Hoe je moet beginnen, vanuit welke invalshoek je het best kunt schrijven, hoe je een mooi feed maakt, het komt allemaal langs.

Als je houdt van je creativiteit uiten, als je, net als ik, een beetje verliefd bent op schrijven, houdt van foto’s maken of juist met deze criteria iets zou willen doen, wil ik je van harte uitnodigen. Je bent ontzettend welkom en het wordt sowieso leuk!

Ben jij net als Iris een fan van bloggen? Meld je dan aan voor het (gratis!) Blog- en Instagramevent op donderdag 17 mei en ga naar www.che.nl/blogeninstagramevent