4x waarom Valentijnsdag ook leuk is als je single bent

Valentijnsdag is alleen leuk als je een relatie hebt is een veel voorkomende gedachte. Maar die is niet waar! Misschien heb je wel geen zin in Valentijnsdag omdat je dit jaar geen vriendje hebt en ook geen crush om een roos naar toe te sturen. Maar niet getreurd, ik ga je laten zien dat Valentijnsdag ook super leuk is als je single bent!

1. Trakteer jezelf

Koop wat leuks voor jezelf! Deze dag mag je verwend worden, of dat nou door je vriendje is of door jezelf, maakt niet uit! Je mag best deze dag gebruiken om dat nieuwe luchtje, shirtje of lipstick te kopen. Wil je het kleiner houden? Ga met dit koude weer langs Starbucks en trakteer jezelf op een heerlijke bak warme koffie. Het maakt dus niet uit wat het is, trakteer jezelf op hetgeen wat jij nodig hebt en maak daarmee deze dag wat feestelijker!

2. Vriendinnendate

Heb je niet de behoefte om de dag alleen te spenderen? Pak met je vriendinnen de trein en ga lekker met ze uit eten! Zoek een leuk restaurantje uit en maak er samen een vriendinnendate van. Hoe je die vriendinnendate invult is aan jezelf, het kan met een etentje maar je kan ook lekker met zijn allen gaan shoppen, you choose!

3. Valentijns chill dagje

Valentijnsdag met jezelf vieren met chocola, een pyjama en Netflix is niet zielig, nee integendeel, het is heerlijk! Een dagje niks doen en jezelf de tijd gunnen om lekker te ontspannen met een bad om vervolgens de hele avond met chocola en thee op bed je favoriete serie te kijken, dat noem ik nog eens verwennerij!

4. Jezelf mooi opmaken

Wie zegt dat je een vriendje nodig hebt om op Valentijnsdag met rode lipstick en gekrulde haren de deur uit te gaan? Als jij het leuk vind om op zo’n dag net wat extra’s aan jezelf te doen, doe het! Krul je haren en trek dat jurkje aan, doe het voor jezelf! Jij als single mag ook stralen op zo’n dag!

Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen overtuigen dat Valentijnsdag ook voor singles een dag is waar je van kunt genieten, en dat het niet een dag hoeft te zijn waarin je alleen maar moet balen dat je geen vriendje hebt. Deze dag is leuk voor iedereen!

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!

Foto door Nienke van Denderen fotografie voor Belle