4 dingen die je kan doen bij de CHE-stand op de Belledag

Dit jaar komt de Huis van Belle-dag weer terug naar de CHE. We hopen dat het net zo leuk wordt als vorig jaar! De CHE stand is dit jaar te vinden in de grote kantinehal. Vergeet niet langs te lopen, we hebben voor iedereen namelijk een leuk presentje! In deze blog vertellen we jullie wat er allemaal te doen is bij de CHE stand.

1. Lekker loungen

Voor de meiden die gezellig willen kletsen met vriendinnen of even rustig willen zitten hebben wij de CHE lounge. De perfecte plek om even bij te kletsen of nieuwe meiden te leren kennen. Misschien hebben jullie ze al langs zien komen op de Instagram van Huis van Belle en op hun voorstelblog, want CHE-studenten Rianne en Dorethé zijn ook aanwezig voor het beantwoorden van al jullie vragen over het studentenleven.

2. Leuk op de foto

Voor een leuke herinnering aan de Huis van Belle-dag ga je natuurlijk met je vriendinnen op de foto. We hebben een leuke Instagram border waarmee je op de foto kan voor een real life Instagram foto. Kom dus gezellig met je vriendinnen langs en zet je beste glimlach op.

3. Moodboard maken

Denk je weleens na over hoe jou leven er uit ziet wanneer je 18 bent (en wanneer je real life dus echt gaat beginnen)? Bij de CHE stand kan je een moodboard maken waarin je laat zien hoe je denkt dat je leven er uit ziet wanneer je 18 bent. Leuk om dit terug te zien wanneer je ouder bent! Leef je dus uit en knip, plak en teken jouw real life. Vooraf opgeven is niet nodig, zoek gewoon een vrij plekje en ga lekker aan de slag. Vergeet je moodboard niet op social media te delen met de hashtag #belledag2018. Je maakt dan namelijk kans op een leuke prijs!

4. Presentje ophalen

Als je vorig jaar ook bij de Huis van Belle-dag was dan herinner je je misschien nog wel de leuke roze spiegeltjes die we uitdeelden. Dit jaar delen we net zulke leuke roze lippenbalsems uit! Vergeet dus niet om even langs te lopen!